نرم افزار و برنامه ها

معرفی 3 تا از بهترین اپلیکیشن ها برای تقویت اسپیکینگ در خانه


تقویت مهارت شنیداری یکی از دغدغه‌های اصلی زبان‌آموزان است؛ موضوعی که ضعف در آن باعث می‌شود نتوانند آن‌طور که باید با اشخاص دیگر ارتباط برقرار کنند. در این مطلب بهترین اپلیکیشن برای اسپیکینگ‌ را معرفی می‌کنیم و سعی می‌کنیم به شما در بهبود این مهارت کمک کنیم.

بهترین نرم‌افزار تقویت اسپیکینگ

اسپیکینگ تأثیر بسزایی در ارتباط بهتر شما با اشخاص انگلیسی‌زبان دارد. در واقع با تقویت این مهارت، هم‌زمان مهارت مکالمه و دانش لغوی شما نیز افزایش می‌یابد؛ به‌ همین‌ دلیل، زبان‌آموزان به تقویت مهارت‌های شنیداری خود اهمیت می‌دهند. در ادامه با معرفی ۳ تا از بهترین اپلیکیشن‌های مکالمه زبان انگلیسی همراه ما باشید.

دولینگو

این برنامه از بهترین اپ‌های یادگیری زبان است و در کنار انگلیسی، می‌توانید زبان‌های دیگری مثل آلمانی، فرانسوی، کره‌ای و غیره را هم به وسیله آن یاد بگیرید. دولینگو در کنار تقویت مهارت شنیداری شما، آیتم‌های مختلفی مثل آموزش لغت، گرامر و تقویت مهارت مکالمه هم دارد. شکل‌وشمایل دولینگو ساده و کاربرپسند است و طراحی سرگرم‌کننده آیتم‌ها کاربران را خسته نمی‌کند.

دولینگو

البته تمرکز این برنامه روی یادگیری واژگان و جملات ساده‌تر است و ممکن است در تقویت مهارت اسپیکینگ یا درک مفاهیم پیچیده‌تر چندان کمکتان نکند. همچنین اساس کار دولینگو تکرار و یادآوری است تا کاربران در بلندمدت تلفظ لغات و معانی آن را فراموش نکنند؛ موضوعی که شاید برای برخی افراد کسل‌کننده باشد.

Memrize

این برنامه هم بیشتر روی تقویت مکالمه و دانش لغوی زبان‌آموزان تمرکز دارد.  فلش‌های کارت‌های جالب و بامزه‌ای در این برنامه تعبیه شده که فرایند تکرار را جذاب می‌کند. کاربران می‌توانند وضعیت یادگیری خود را هر زمان که بخواهند آنالیز کنند و ویدیوهای آموزشی Memrize هم احتمالاً تأثیر زیادی روی بهبود مهارت مکالمه و مهارت لیسنینگ کاربران خواهد داشت؛ به‌ همین‌ دلیل، برخی کاربران Memrize را بهترین اپلیکیشن برای اسپیکینگ می‌دانند.

اپلیکیشن Memrize

Busuu

بوسو هم از بهترین نرم افزارهای تقویت اسپیکینگ است. این اپلیکیشن که ۱۲ زبان زنده دنیا را پوشش می‌دهد، بخش‌های متنوعی دارد و تمرین‌های مختلفی برای اسپیکینگ، لیسنینگ و رایتینگ طراحی می‌کند.

نر‌م‌افزار زبان انگلیسی بوسو

زبان‌آموزان برای تقویت اسپیکینگ خود از ویژگی‌هایی مثل تمرین‌ ساختگی استفاده می‌کنند. در این تمرینات، شما جملات را با صدای خودتان می‌خوانید سپس صدای تلفظ درست را با صدای خودتان مقایسه می‌کنید. همچنین در بخش دیگر، می‌توانید با یکی از اساتید زبان صحبت کنید و نظر او را بدانید. علاوه‌براین، بخش دیگری در بوسو شامل فایل‌های صوتی و ویدیویی تعبیه‌شده که با گوش‌دادن به آنها مهارت اسپیکینگ شما ارتقا خواهد یافت. درمجموع این ویژگی‌ها موجب‌شده این برنامه را جزو ۳ تا از بهترین اپلیکیشن برای اسپیکینگ در این مطلب قرار دهیم.

در جدول زیر هم دوباره‌ برنامه‌های معرفی‌شده را مرور می‌کنیم:

نرم‌افزار مزایا معایب
دولینگو طراحی ساده، آیتم‌های متنوع برای بهبود مهارت‌های مکالمه و شنیداری کاربر سادگی آیتم‌های یادگیری و پرهیز از موضوعات چالش‌‌برانگیز‌تر، تکرار تمرین‌ها ممکن است برای برخی خسته‌کننده باشد.
Memrize فرایندهای متنوع مانند ارائه فلش‌کارت و آنالیز وضعیت یادگیری پرداختن به سایر جنبه‌های‌ آموزشی مانند رایتینگ و لیسنینگ موجب شده در برخی آیتم‌ها از تقویت اسپیکینگ چشم‌وپوشی شود
Busuu امکان خواندن جملات و مقایسه لحن خودتان با لحن اصلی تلفظ جملات، استفاده از محتواهای صوتی و تصویری برای یادگیری سادگی برخی آیتم‌ها

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا