موبایل

ریلمی GT3 در ایران معرفی شد؛ ریلمی به دنبال سهم بازار ۵ درصدی


مدیرعامل شرکت ایرانیان قائم همراه که با نام کاوش تیم هم در ایران شناخته می‌شود، معتقد است با توجه به پتانسیلی که برای برند گوشی ریلمی وجود دارد، امیدوارند ظرف هشت ماه آینده سهم گوشی‌های این برند در بازار ایران را به ۵ درصد برسانند.

«رضا قربانی»، عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان موبایل و مدیرعامل این شرکت در مراسم رونمایی از گوشی ریلمی GT3 از برنامه‌هایشان برای افزایش سهم بازار گوشی ریلمی در کشور صحبت کرد. او در ابتدا با اشاره به اینکه برند بین‌المللی ریلمی با وجود مسائلی که در زمینه تحریم‌ها وجود دارد در نمایشگاه تلکام ایران حاضر شده، گفت:

«شرکت ما به عنوان نماینده رسمی خاورمیانه فعالیت می‌کند. در دفتر دبی به تمام واردکننده‌های ایران محصولات برند ریلمی را خواهیم فروخت و تأمین کالای وارد کننده‌ها را انجام خواهیم داد. شرکت «ایرانیان قائم همراه» با گارانتی «کاوش تیم» نیز توزیع این گوشی‌ها در ایران را برعهده خواهد داشت، البته علاوه بر کاوش تیم دو برند دیگر وجود دارد که آنها نیز زیرمجموعه شرکت دبی هستند و زیرمجموعه شرکت اصلی یا همان شرکت مادر نیستند.»

قربانی از تجربه موفقیت آمیزی که در کاوش تیم برای معرفی برند شیائومی در بازار ایران داشتند صحبت کرد و اظهار داشت کاوش تیم در چهار سال گذشته با اختلاف زیاد همیشه نفر اول بازار شیائومی بوده است. آنها امیدوارند که این موفقیت را بار دیگر در حوزه گوشی‌های ریلمی در ایران تکرار کنند.

وی اعتقاد دارد پتانسیل خوبی برای برند ریلمی وجود دارد از همین رو هدف‌گذاری آنها این است که ظرف هشت ماه به ۵ درصد سهم بازار ایران برسند: «این سهم بازار پنج درصدی کار سختی است، چرا که قرار است از بازار شیائومی و سامسونگ سهم بگیریم و در صورت تحقق آن، جایگاه سوم بازار را خواهیم داشت.»

قربانی فعال شدن IMEI در ایران برای برندهای شیائومی و ریلمی را دستاورد بزرگی دانست و گفت: «این یعنی محصول با IMEI مشخص که چه شیائومی یا ریلمی تولید می‌کند فقط باید به ایران ارسال شود. در واقع شیائومی و ریلمی بازار ایران را به عنوان یک بازار رسمی قبول کرده‌اند. برخلاف شیائومی که IMEI آن منطقه‌ای است، ریلمی روی هر گوشی مختص ایران که در کشور دیگر فعال شود، ما را 50 دلار جریمه خواهد کرد، حتی اگر مثلاً در عراق فعال شوند.»

به گفته وی برخی از مدل‌های ریلمی هیچ وقت به ایران نخواهند آمد و بعضی از مدل‌ها که در آینده به ایران می‌آیند نیز هیچ وقت در کشورهای دیگر رونمایی نخواهند شد. قربانی دلیل این اتفاق را کنترل بازار عنوان کرد و گفت: «شرکت با بررسی بازار هر کشور، مدل و برند پرفروش را شناسایی می‌کند و گوشی خود را به عنوان رقیب آن موبایل با قیمتی ویژه ارائه می‌کند. به طور مثال ریلمی 11 پرو پلاس طراحی بسیار خاصی دارد و اینکه یک گوشی با حافظه 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت است. قیمتی این گوشی در بازار ایران از همه‌جای دنیا ارزان‌تر است و حق ندارند آن را جای دیگر بفروشند، چون بازار را خراب می‌کند. قیمت این گوشی با دوربین 200 مگاپیکسلی برای مصرف کننده حدود 17 میلیون تومان است. ارزان ترین گوشی با حافظه 512 گیگابایت در ایران از برند شیائومی است که حدود 23 میلیون تومان قیمت دارد. نوت 12 پرو پلاس شیائومی با حافظه 256 گیگابایت 17 میلیون تومان است و گوشی ریلمی با ظرفیت باتری متفاوت و 512 گیگابایت حافظه، 17 میلیون تومان قیمت دارد.»

او درباره گوشی‌های اوپو نیز توضیح داد که این شرکت و ریلمی نمی‌توانند رقیب هم باشند، چون سیاست شرکت اوپو، مارجین سود (حد سود) بالاتر با تعداد فروش کمتر است: «اوپو تهدیدی برای ریلمی نیست و رقیب مستقیم آن شیائومی و تا حدی سامسونگ هستند.»

قربانی ریلمی را یک شرکت نوآور در برخی حوزه‌ها دانست و گفت: «ریلمی اولین شرکتی است که دوربین 108 مگاپیکسل را روی گوشی میان‌رده گذاشت یا این گوشی‌ها را با فست شارژ (شارژ سریع) ارائه کرد. برند ریلمی در دنیا معروف به قاتل پرچمدار است.»

ریلمی GT3 که در این رویداد معرفی شد، یک گوشی قاتل پرچمدار است که از چیپ قدرتمند اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱، نمایشگر ۶.۷۴ اینچی امولد ۱۴۴ هرتزی و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد. در کنار این موارد، شاید مهم‌ترین ویژگی ریلمی GT3 شارژ فوق سریع ۲۴۰ واتی دانست که سریع‌ترین سرعت شارژ در بازار ایران است. همچنین می‌توانید بررسی ریلمی ۱۱ پرو پلاس به‌عنوان یکی از بهترین میان‌رده‌های بازار ایران را نیز در دیجیاتو بخوانید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا