واکنش زارعپور به فعال نشدن 5G روی گوشی کاربران ایرانی ؛ به من مربوط نیست!
فعال نشدن 5G روی گوشی کاربران ایرانی مشکلاتی برای شماری از کاربران پدید آورده است. وزیر ارتباطات اما در واکنش به این موضوع به سادگی سلب مسئولیت کرده و گفته به من مربوط نیست!
واکنش عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبتبه موضوع فعال نشدن 5G روی گوشی کاربران ایرانی بسیار عحیب بهنظر میرسد. وی عنوان کرد که این موضوع به وزارت ارتباطات مربوط نمیشود و باید مشکل از سمت وزارت صمت و وزرات امور خارجه رسیدگی و حل و فصل شود. ابراز بیاطلاعی هم به نظر شگرد جدید وزارت ارتباطات برای کنار کشیدن از مسائل روز کشور است!
بیشتر بخوانید: اختلال در اینترنت کشور همزمان با ادعای بهبود سرعت و کیفیت اینترنت توسط وزیر!
فعال نشدن 5G روی گوشی کاربران ایرانی خبرساز شد
«عیسی زارعپور» در جمع خبرنگاران در الکامپ درباره محدودیتهای اعمال شده برای برخی گوشیهای دارای 5G گفت: «ما ۶۰۰ الی ۷۰۰ سایت5G فعال در کشور داریم، اما برخی از گوشیها که دارای قابلیت وصل شدن به این سرویس هستند در این زمینه فعال نمیشوند.»
او با بیان اینکه علت این ماجرا به بحث تحریمها باز میگردد؛ اظهار داشت این حوزه مرتبط با وزارت ارتباطات نیست و رسیدگی به آن کار وزارت صمت است و از طریق وزارت امور خارجه این موضوع در حال پیگیری است:
«البته برخی از گوشیها از جمله عمده گوشیهایی که تولید چین هستند در این زمینه مشکلی ندارند. این مشکل بیشتر در بعضی از مدل گوشیهایی که ساخت کره جنوبی یا آمریکا هستند مشاهده میشود.»
وزیر ارتباطات درباره تغییر ساعت تلفنهای همراه در سال جدید نیز گفته بود این موضوع مرتبط با آنها نیست و وزارت صمت و امور خارجه در حال رایزنی با سامسونگ برای حل این مشکل هستند.
زارعپور امروز در جمع خبرنگاران همچنین اعلام کرد آماری درباره اینکه چند درصد از گوشیهای بازار کشور چنین مشکلی دارند در دست ندارد.
«بیژن عباسی آرند»، مهر سال ۱۴۰۰ و در نشست خبری پانزدهمین سالروز راهاندازی شبکه تلفنهمراه ایرانسل به موضوع تحریمها و عدم فعال شدن 5G روی برخی تلفنهای همراه داخل ایران اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر نیز نزدیک به 400 هزار گوشی فعال نسل پنج در شبکه ایرانسل وجود دارد و تا پایان سال (۱۴۰۰) به بیش از نیم میلیون خواهد رسید.»
لازم به ذکر است وزارت ارتباطات در سال جدید پروژه تولید یک میلیون گوشی اقتصادی زیر ۱۰۰ دلار را دنبال میکند. در همین راستا نیز زمین و سولههایی به شرکتها واگذار شده و قرار است با حمایت های دیگری همچون ارائه وام و تسهیلات به مجموعهها، آنها برای تولید تلفن همراه بومی اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما درباره فعال نشدن 5G روی گوشی کاربران ایرانی چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.