بررسی شیائومی 13T Pro ؛ موشکافی سیستم، دوربین، باتری و عملکرد
بررسی شیائومی 13T Pro نشان میدهد که این گوشی با داشتن نمایشگر خوب، دوربین قدرتمند، طراحی شیک و قیمت مناسب میتواند یک محصول پرفروش و موفق باشد.
شیائومی 13 تی و 13 تی پرو اولین مدلهای ضد آب از این سری محسوب میشوند. با بررسی شیائومی 13T Pro متوجه میشویم که این موبایل نسبت به شیائومی 13 تی معمولی تراشهای سریعتر، سرعت شارژ بیشتر، قابلیت ضبط ویدیوهای 8K و همچنین وای فای 7 را دارد.
این گوشی شیائومی از گواهینامه ضد آب IP68، تراشه دایمنسیتی 9200 پلاس، دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و اسپیکرهای استریوی دالبی اتموس برخوردار شده و به ادعای شیائومی، تنها ظرف 19 دقیقه کاملاً شارژ میشود.
برای آشنایی کامل با این محصول شیائومی، تا انتهای بررسی شیائومی 13 تی پرو با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
بررسی 12T شیائومی
بررسی شیائومی 13
بررسی شیائومی 13T Pro
قبل از بررسی شیائومی 13T Pro بد نیست اشاره کنیم که این گوشی، نسل جدید شیائومی 12 تی پرو محسوب میشود که به دوربین 200 مگاپیکسلی سامسونگ مجهز شده بود. اما شیائومی در نسل جدید تصمیم گرفته از سنسور 50 مگاپیکسلی قدیمی استفاده کند.
شیائومی 13 تی پرو بر خلاف گوشیهایی مثل گوشیهای سامسونگ، اپل و سونی در یک جعبه کاغذی ضخیم قرار گرفته و خود گوشی بههمراه قاب نرم شفاف و یکسری برگه مشخصات در این جعبه هستند. شارژر 120 واتی GaN و کابل USB-A-to-C هم در جعبه دیده میشوند.
جدول زیر مشخصات فنی 13 تی پرو را به طور کامل نشان میدهد.
بررسی شیائومی 13T Pro | مشخصات شیائومی 13T |
طراحی و ساختار |
|
نمایشگر |
|
نرمافزار | اندروید 13 با رابط کاربری MIUI 14 |
تراشه |
|
رم و حافظه داخلی |
|
دوربین اصلی |
|
دوربین سلفی |
|
باتری |
|
صدا |
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
سنسورها | اسکنر اثر انگشت (زیر نمایشگر اپتیکال)، شتابسنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما، طیف رنگ |
قیمت شیائومی 13 تی | از 31,799,000 تا 38,469,000 تومان – 645 دلار |
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر طراحی و ساختار
شیائومی 13 تی پرو دو مدل دارد؛ یک مدل از پنل پشتی شیشهای براق برخوردار شده و پنل پشتی مدل دیگر، از چرم وگان ساخته شده است. در هر دو مدل از فریم پلاستیکی استفاده شده که روکشی مثل فلز دارند.
پنل جلوی گوشی طراحی تختی دارد و با گوریلا گلس 5 محافظت میشود. فریم گوشی هم طراحی تخت با روکش مات دارد. قسمت پشت گوشی به سمت قاب کمی انحنا دارد و همین طراحی باعث شده که شیائومی 13 تی پرو کمی باریکتر به نظر برسد.
نمایشگر OLED این گوشی حاشیههای کاملاً باریکی دارد و یک پانچ هول ظریف هم بالای این نمایشگر قرار گرفته که دوربین سلفی گوشی زیر آن نصب شده است. این گوشی یک حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر هم دارد که همیشه فعال، سریع و مطمئن عمل میکند.
بلاک مربع شکل بزرگ دوربین از گلس ساخته شده و برجستگی آن باعث میشود که گوشی روی سطح صاف تکان بخورد. دکمههای خاموش/قفل کردن و تنظیم صدا در سمت راست گوشی تعبیه شدهاند.
بالای گوشی، بلستر مادون قرمز، میکروفون و خروجی یکی از اسپیکرهای استریو قرار دارد. اسپیکر بعدی پایین گوشی قرار گرفته و در کنار آن، پورت USB-C، میکروفون اصلی و سینی سیم کارت هم دیده میشوند.
نسخه آبی آلپاین این گوشی طراحی بسیار خوبی دارد و در برابر ایجاد لک اثرانگشت مقاوم است. مدل شیشهای، طراحی معمولیتری دارد و بیشتر از مدل آبی لک انگشت را به خود جذب میکند.
بیشتر بخوانید:
بررسی پوکو F5
بررسی پوکو X5 پرو
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر نمایشگر
در جدول مشخصات فنی 13 تی پرو اشاره کردیم که این موبایل هوشمند از نمایشگر 6.67 اینچی OLED با تراکم پیکسل 446 ppi برخوردار شده است. با بررسی شیائومی 13T پرو متوجه میشویم که این نمایشگر با یکی از بهترین پنلهای گوشیهای هوشمند ساخته شده و از نرخ نوسازی 144 هرتز، عمق رنگ 12 بیت، نرخ نمونه برداری لمس 480 هرتز و دایمینگ 2880 هرتز پشتیبانی میکند. این پنل گواهینامه پشتیبانی از اچدیآر 10 و دالبی ویژن را هم دارد. بر اساس ارقام رسمی، اوج روشنایی این نمایشگر به 2600 نیت میرسد و حداقل آن 1.9 نیت است.
این گوشی از فضای رنگی DCI-P3 پشتیبانی میکند و سه مدل تنظیم رنگ دارد؛ یعنی Vivid (شاداب)، Saturated (اشباع شده) و رنگهای اصلی که میتوانید دمای رنگ را برای هر حالت تنظیم کنید. این گوشی دو حالت نرخ نوسازی دارد: اختصاصی (قابلیت انتخاب بین 144 و 60 هرتز) و پیشفرض (تنظیم خودکار).
نرخ نوسازی تطبیقپذیر هنگام نمایش محتوای ایستا به 60 هرتز کاهش پیدا میکند. همچنین محتوای استریمینگ و رابط کاربری هم به همراه اپلیکیشنهای غیر سازگار با HFR مثل دوربین و گوگل مپس همیشه با نرخ 60 هرتز نمایش داده میشوند.
نرخ 30 هرتز هم برای نمایشگر همیشه روشن به کار میرود و نرخ 144 هرتز در بازیهای ویدیویی، اپلیکیشنهای سازگار با HFR و بنچمارکها اعمال میشود.
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر باتری و ماندگاری شارژ
بررسی Xiaomi 13T Pro نشان میدهد که باتری 5000 میلیآمپرساعتی این گوشی ماندگاری شارژ خوبی دارد و در تست ماندگاری شارژ به رکورد 102 ساعت دست پیدا کرده است. اما نتیجه تستهایی که نمایشگر را به چالش میکشند چندان خوب نیست. این گوشی برای تست وبگردی به رکورد 13 ساعت و برای پخش پیوسته ویدیو به رکورد 15 ساعت دست پیدا کرد.
طی بررسی شیائومی 13T Pro متوجه میشویم که این دستگاه در حالت استندبای ماندگاری شارژ بسیار خوبی دارد (حدود 370 ساعت)؛ اما در همه تستها نسبت به شیائومی 13 پرو ضعیفتر عمل کرده است. این گوشی از تکنولوژی هایپرشارژ 120 واتی پشتیبانی میکند و با یک شارژر 120 واتی GaN و یک کابل مناسب در اختیار کاربران قرار میگیرد.
شیائومی 13 تی پرو هم قابلیت بوست شارژ را دارد؛ اما فقط در صورت خاموش بودن نمایشگر میتوانید از آن استفاده کنید تا از داغ شدن گوشی جلوگیری شود. در حالت معمولی، گوشی با سرعت 60-80 وات شارژ میشود.
اما تست باتری شیائومی 13 تی پرو با شارژر 120 واتی نشان داد که این گوشی ظرف 5 دقیقه 33 درصد، ظرف 10 دقیقه 51 درصد، ظرف 15 دقیقه 68 درصد و ظرف 26 دقیقه به طور کامل شارژ میشود؛ یعنی برخلاف ادعای شیائومی که گفته بود مدت زمان شارژ کامل، تنها 19 دقیقه است.
بیشتر بخوانید:
بررسی پوکو X5
بهترین گوشی های 2023
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر صدا و اسپیکرها
بررسی شیائومی 13T پرو را با نگاهی به اسپیکرها و سیستم صوتی این گوشی پیش میبریم. این گوشی هم همان سیستم استریوی سنتی را دارد که شامل یک اسپیکر در بالا و یکی در پایین در گوشی است. اسپیکر بالایی در مکالمات برای پخش صدای مخاطب استفاده میشود.
صدای اسپیکر پایینی قویتر است و اسپیکر بالایی بیشتر بر فرکانسهای بالا تمرکز دارد؛ اما وجود دو خروجی باعث شده که شیائومی 13 تی پرو خروجی صدای متوازنی داشته باشد. اسپیکرهای این گوشی از تکنولوژی دالبی اتموس هم پشتیبانی میکنند.
بررسی شیائومی 13T Pro در تست بلندی صدا و همچنین تست کیفیت صدا، رتبه «خوب» را ثبت کرده است. در این گوشی، وکالها عالی هستند، اما بیس صدا کم است و بهتر بود که صداهایی با فرکانس بالا، قویتر باشند. غیرفعال کردن دالبی اتموس تغییرات کمی ایجاد میکند و باعث غنیتر شدن صدا میشود؛ اما تعادل خروجی را کاهش میدهد.
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر نرمافزار
این گوشی با رابط کاربری MIUI 14 که روی اندروید 13 نصب شده به دست کاربران میرسد. شیائومی وعده داده که تا 4 سال برای این گوشی آپدیت اندروید و تا 5 سال آپدیت امنیتی منتشر میکند.
طی بررسی Xiaomi 13T Pro از نظر نرمافزار متوجه میشویم که در این نسخه از MIUI، تنها 8 اپلیکیشن سیستمی قابل حذف نیستند که نسبت به نسخههای پیشین MIUI تغییر چشمگیری محسوب میشود. سایر بهینهسازیهای ظریف، شامل فشردهسازی خودکار اپلیکیشنهایی که خیلی استفاده نشدهاند و گزینهای برای غیرفعالسازی اعلانهای دائم میشوند.
حریم خصوصی هم با رمزنگاری سرتاسری و پردازش محلی دادههای کاربران روی خود دستگاه حفاظت میشود. خیلی از تغییرات اعلام شده برای MIUI 14 در این نسخه وجود ندارند، مثل ویجتهایی با کاراکتر انیمیشنی، ادغام کننده فایل، قابلیتهای حساب خانوادگی و غیره.
تفکیک بین سایه اعلانها و مرکز کنترل در حالت پیشفرض فعال بوده و کار کردن با آن راحتتر است. البته امکان برگرداندن آن به حالت و طراحی قدیمی وجود دارد. صفحه هوم، اپلیکیشنهای اخیر و منوی تنظیمات عمومی هم مثل همیشه هستند. کشوی اپلیکیشنها در حالت پیشفرض فعال است و خوشبختانه شیائومی نوار جستجو را برای جستجوی راحتتر در پایین صفحه قرار داده و برای پیمایش سریعتر اپلیکیشنها میتوان از دسته بندیهای سفارشی و از پیش تنظیم شده استفاده کرد.
نوار کناری MIUI هم بسته به شرایط تغییر میکند. مثلاً در بازیها شامل امکانات مرتبط با بازی و در اپلیکیشنهای ویدیویی شامل یک نوار ابزار برای کار با ویدیوها است. البته باید از قبل اپلیکیشنی را که مایل هستید این امکانات برای آن فعال شود، در لیست سفید قرار دهید. قابلیت تنظیم و سفارشیسازی هم مثل همیشه حضور پررنگی در MIUI دارد.
نکتهای که هنگام بررسی شیائومی 13T Pro توجه را به خود جلب کرده، این است که MIUI یک اپلیکیشن Security از پیش نصب شده دارد که علاوه بر شناسایی بدافزارها، خیلی از تنظیمات حریم خصوصی و اپلیکیشنها را در یک نقطه برای شما سرجمع میکند. این اپلیکیشن قابلیت مدیریت لیستهای سیاه، مدیریت یا محدودیت استفاده از دادهها، تنظیم رفتار باتری و آزادسازی مقداری از فضای رم را فراهم میکند.
MIUI 14 یک گزینه توسعه حافظه هم دارد که در حالت پیشفرض فعال است اما در صورت تمایل میتوانید آن را غیرفعال کنید.
عملکرد حسگر اثرانگشت گوشی هم سریع و مطمئن است. تست این قابلیت در روز آفتابی روشن بدون مشکل انجام شده و یک قابلیت پیشرفته هم برای حسگر اثرانگشت وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید به محض باز کردن قفل دستگاه، یک اپلیکیشن یا کار خاص را فعال کنید. همچنین قابلیت اندازهگیری ضربان قلب هم به صورت آزمایشی در این نسخه پیادهسازی شده و هنوز باثبات و قوی نیست؛ اما در کل قابلیت جالبی است.
MIUI اپلیکیشنهای چند رسانهای اختصاصی دارد از جمله گالری، موزیک و می ویدیو. یک ابزار مدیریت فایل و همچنین ریموت می هم در این گوشی وجود دارد که از فرستنده مادون قرمز آن استفاده میکند.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های شیائومی تا 20 میلیون
بهترین گوشی های شیائومی تا 30 میلیون
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر عملکرد
نگاهی به مشخصات شیائومی 13T پرو نشان میدهد که این گوشی شیائومی با پردازنده دایمنسیتی 9200پلاس ساخته شده که جزئیات آن را در جدول مشخصات فنی 13 تی پرو مشاهده میکنید. در این پردازنده 8 هستهای از جیپییوی Immortalis-G715 MC11 با تکنولوژی رهگیری پرتوی سختافزاری استفاده شده و این جیپییو قابلیتهایی مثل تکنولوژی یادگیری ماشینی بهتر را دارد.
همچنین این پردازنده از ششمین نسل واحد پردازش هوش مصنوعی برخوردار شده و از رم LPDDR5X هم پشتیبانی میکند. گوشی مورد استفاده برای تستهای بنچمارک دارای 12 گیگابایت رم LPDDR5X و 512 گیگابایت حافظه داخلی است.
در تستهای بنچمارک، عملکرد پردازنده دایمنسیتی 9200 پلاس در سطح بهترین پردازندههای رقیب و حدود 10 درصد سریعتر از پردازنده ویوو x90 پرو بوده و این گوشی برای کارهای گرافیکی، دو برابر شیائومی 13T امتیاز کسب کرده است.
نتیجه تست AnTuTu، این گوشی را در سطح بهترین گوشیهای جهان قرار میدهد. بازیها با این گوشی با نرخ فریم بالا به صورت کاملاً روان اجرا میشوند و سیستم خنککننده گوشی هم با موفقیت دمای آن را پایین نگه میدارد.
در مجموع شیائومی 13 تی پرو برای تستهای عملکرد، ثبات و حتی تست سیستم خنککننده امتیاز عالی کسب کرده است.
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر دوربین
بررسی Xiaomi 13T Pro را با نگاهی به عملکرد دوربین این گوشی ادامه میدهیم. همانطور که در جدول مشخصات فنی 13 تی پرو اشاره شده، سیستم دوربین این گوشی شامل یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، تله فوتوی 50 مگاپیکسلی و اولتراواید 12 مگاپیکسلی است. اما دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی این گوشی چندان قوی و جدید نیست.
در اپلیکیشن دوربین گوشی دو حالت پردازشی وجود دارد؛ یعنی Leica Vibrant (پیشفرض) و Leica Authentic (با رنگهای دقیقتر). یک گزینه هوش مصنوعی هم در این اپلیکیشن وجود دارد که معمولاً بسته به شرایط صحنه، اشباع رنگ و کنتراست را افزایش میدهد.
قابلیتهای Teleprompter و لرزشگیری دیجیتال هم برای حالت ضبط ویدیو در این گوشی وجود دارند. همانطور که انتظار میرود، تغییر حالت کاری با کشیدن انگشت به پهلو انجام میشود یا میتوانید این حالتها را با انتخاب مستقیم فعال کنید و امکان حذف، اضافه و سازماندهی آنها هم وجود دارد.
در یک سمت نمایاب، دکمههای فلش، اچدیآر و هوش مصنوعی قرار دارند. همچنین، منوی همبرگری شامل گزینههایی مثل نسبت ابعاد، تایمر و خطوط راهنما است. یک حالت پرو هم در این اپلیکیشن وجود دارد که در آن میتوانید پارامترهای عکاسی را تغییر دهید. حالت شب برای هر چهار دوربین قابل استفاده است و برای دوربین اصلی هم میتوانید از حالت شب مخصوص برای ضبط ویدیو استفاده کنید.
حالت پرتره هم به صورت پیشفرض از دوربین تله فوتو استفاده میکند اما در صورت تمایل میتوانید به دوربین اصلی جابهجا شوید.
کیفیت تصاویر در روز
عکسهای 50 مگاپیکسلی دوربین اصلی شیائومی 13 تی پرو کیفیت خوبی دارند. کاهش مقیاس این عکسها به 12.5 مگاپیکسل باعث ایجاد جزئیات بیشتر نمیشود؛ اما در مجموع این تصاویر بهتر به نظر میرسند چون پردازش نمیشوند.
بررسی شیائومی 13T Pro نشان داده که تصاویر 12.5 مگاپیکسلی دوربین تله فوتوی گوشی هم بسیار خوب و با جزئیات کافی هستند. حالت Leica Vibrant Look این دوربین، تصاویری با رنگهای اشباع شده، کنتراست بالا و محدوده پویای خوب ثبت میکند. البته جزئیات تصویر این لنز به اندازه دوربین اصلی نیست چون این حسگر بسیار کوچکتر است.
در حالت Leica Authentic تصاویر کمتر پردازش و شارپ میشوند اما رنگها دقیقتر هستند.
دوربین اولتراواید گوشی حسگری 13 مگاپیکسلی دارد اما عکسهای 12 مگاپیکسلی تولید میکند، با جزئیاتی در حد متوسط، نویز کم، رنگهای زیبا و محدوده پویای وسیع. در صورت استفاده از حالت Authentic، تصاویر کمتر پردازش میشوند، به واقعیت نزدیکتر بوده و دارای نورپردازی و کنتراست بیشتر هستند.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های گیمینگ تا 15 میلیون
بهترین گوشی های گیمینگ تا 30 میلیون
در حالت پرتره هم چند انتخاب دارید؛ از جمله تنظیمات پیشفرض، 35 میلیمتری، 50 میلیمتری Swirly Bokeh، 90 میلیمتری Soft Focus و همچنین حالت فول بادی. در پرترههای ثبت شده در محیطهای سرپوشیده و نور کمتر، سوژهها کمی صافتر هستند اما این تصاویر هم خوب و قابل قبول هستند.
در دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی شیائومی 13 تی پرو از یک حسگر Quad-Bayer استفاده شده که به جای 20 مگاپیکسل، عکسهای 5 مگاپیکسلی ثبت میکند. این تصاویر جزئیات کم دارند و بیش از حد صاف میشوند اما نورپردازی عالی، رنگها زیبا و نویز تصاویر کم است.
کیفیت تصاویر در نور کم
تصاویر شب دوربین اصلی، جزء بهترین تصاویری هستند که میتوان از یک گوشی هوشمند انتظار داشت و جزئیات زیاد، محدوده پویای وسیع و اشباع رنگ خوبی دارند. بین حالت Vibrant و Authentic تفاوت چشمگیری مشاهده نمیشود.
دوربین تله فوتو هم شبها عکسهای بسیار زیبایی ثبت میکند. این تصاویر از نظر رنگ، محدوده پویا، میزان نویز و پردازش کلی بسیار خوب هستند. البته حسگر تصویر این دوربین کوچکتر است به همین دلیل جزئیات تصویر خیلی زیاد نیست.
تصاویر دوربین اولتراواید هم با حالت شب، محدوده پویای وسیع، نورپردازی خوب، رنگهایی زیبا و جزئیاتی کافی دارند.
ضبط ویدیو
دوربینهای اصلی و تله فوتوی شیائومی 13 تی پرو قابلیت ضبط ویدیوهای 4K60 را دارند. دوربین اولتراواید گوشی حداکثر ویدیوهای 4K30 تولید میکند و حالت 8K24 فقط توسط دوربین اصلی گوشی پشتیبانی میشود.
برای دوربین اصلی، میتوان از حالت Super Stable، گزینه Teleprompter و حالت +HDR10 استفاده کرد و قابلیت استفاده از فوکوس Motion Tracking برای دوربین اصلی و زوم وجود دارد.
دوربین سلفی گوشی محدود به ضبط ویدیوهای 1080 پیکسل با نرخ 30 فریم بر ثانیه است اما EIS برای این دوربین هم قابل استفاده است.
ویدیوهای 8K24 دوربین اصلی کیفیت خوبی دارند. جزئیات این ویدیوها در حد معمولی است اما نسبت به ویدیوهای 4K جزئیات بیشتری دارد. به نظر میرسد که ویدیوهای 8K دوربین اصلی در نور کم با افزایش مقیاس ویدیوهای 4K به دست آمدهاند و بسیار صاف هستند.
ویدیوهای 4K دوربین اصلی بسیار عالی هستند. نویز تصاویر به خوبی حذف شده، نورپردازی و رنگها واقع گرایانه هستند، محدوده پویا وسیع و کنتراست زیاد است. این ویدیوها در نور کم هم کیفیت بالایی دارند.
دوربین اصلی قابلیت ضبط ویدیوهای 1080 پیکسلی را در حالت شب هم دارد که نورپردازی و محدوده پویا را افزایش میدهد. اشباع رنگها هم در این حالت خوب است. سیستم لرزشگیر همیشه فعال هم بسیار خوب کار میکند.
دوربین تله فوتوی گوشی ویدیوهای 4K خوبی ثبت میکند که فاقد نویز هستند و جزئیات کافی، رنگهای واقع گرایانه و محدوده پویای وسیعی دارند. ویدیوهای 4K دوربین اولتراواید هم کیفیت خیلی خوب با جزئیات کافی، رنگهای زیبا، کنتراست مناسب و محدوده پویای وسیع دارند.
بررسی شیائومی 13T Pro از نظر قیمت و محصولات رقیب
پس از آشنایی با مشخصات شیائومی 13T پرو نگاهی به محصولات رقیب این گوشی داریم. با توجه به قیمت شیائومی 13 تی پرو در زمان نگارش این مقاله، حدود 31,799,000 تا 38,469,000 تومان است، باید گفت که این موبایل همه انتظارات را برآورده میکند؛ به غیر از دوربین سلفی که کیفیت چندانی ندارد.
اولین جایگزین این گوشی، شیائومی 13 تی است که قیمت آن نسبت به قیمت شیائومی 13T Pro حدود 150 یورو ارزانتر است و امکانات مشابهی دارد؛ اما جیپییوی این مدل کمی ضعیفتر است و سرعت شارژ کمتری دارد.
ویوو X90 و ویوو X90 پرو هم امکانات، طراحی و دوربینی مشابه با شیائومی 13 تی پرو دارند. مدل پروی این گوشی قابلیت شارژ بیسیم را هم دارد اما دوربین سلفی این دو گوشی شبیه به دوربین شیائومی است.
موتورولا اج 40 پرو جایگزین بسیار خوبی برای شیائومی 13 تی پرو با دوربینی مشابه و نرخ نوسازی 165 هرتز است. دوربین اولتراواید این گوشی نسبت به دوربین شیائومی 13 تی پرو رزولوشن بیشتری دارد. دوربین سلفی اج 40 پرو 60 مگاپیکسلی است و قابلیت شارژ بیسیم و بیسیم معکوس را هم دارد.
قیمت وان پلاس 11 هم در حال حاضر از قیمت شیائومی 13T Pro کمتر است اما دوربین اولتراواید این گوشی رزولوشن بیشتر و قابلیت فوکوس خودکار را دارد. نمایشگر این گوشی هم پویاتر است اما از گیمینگ HFR پشتیبانی نمیکند و کاملاً ضد آب نیست. دوربین سلفی این گوشی هم در حد شیائومی 13 تی پرو است.
جمعبندی
پس از تکمیل بررسی شیائومی 13 تی پرو میتوان گفت که این گوشی جزء بهترین گوشیهای رده 800 یورو است. طراحی این گوشی با رتبه IP68 بهخصوص مدل چرم وگان، بسیار شیک و زیبا است. این گوشی یکی از بهترین نمایشگرهای OLED موجود در بازار را دارد و ماندگاری شارژ طولانی، سرعت شارژ 120 وات و دوربینهایی قوی را ارائه میدهد.
تنها ایراد این گوشی دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی آن است که عکسها و ویدیوهایی با کیفیت معمولی ثبت میکند.
در مجموع، نگاهی به مشخصات شیائومی 13T پرو نشان میدهد که این گوشی یکی از بهترین گوشیهای موجود در بازار با سختافزاری قوی است. بعلاوه، قیمت شیائومی 13 تی پرو نسبت به مشخصاتش بسیار مناسب است و اگر به دنبال خرید گوشی در این محدوده قیمت هستید، حتماً این محصول شیائومی را در نظر داشته باشید.
سوالات متداول
قیمت شیائومی 13T Pro چقدر است؟
قیمت شیائومی 13 تی پرو با 12 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی 645 دلار است. این گوشی در بازار ایران با قیمت 31,799,000 تا 38,469,000 تومان به فروش میرشد.
شیائومی 13T پرو با کدام نسخه اندروید ارائه میشود؟
این گوشی با رابط کاربری MIUI 14 که روی اندروید 13 نصب شده به دست کاربران میرسد.
بیشتر بخوانید:
منبع: gsmarena
نظر شما درباره بررسی شیائومی 13T چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.