آمار فروش گوشیهای ریفر در سال 2022 منتشر شد
آمار فروش گوشیهای ریفر در سال 2022 اعلام شد. با افزایش قیمت گوشیهای نو، گوشیهای بازسازی شده افزایش سهم محسوسی پیدا کردهاند.
آمار فروش گوشیهای ریفر در سال 2022 منتشر شد. بنابر گزارشی که شرکت معتبر آماری Counterpoint Research منتشر کرده است، ظاهراً فروش گوشیهای ریفر آمار جالبی را ثبت کرده است. این گوشیهای هوشمند که عموماً نسخههای بازسازی شده از گوشیهای برندهای تولیدکننده موبایل هستند، در بازار با قیمتهای متنوع بهفروش میرسند.
گوشیهای ریفر گوشیهایی هستند که وارد بازار شده ولی بهدلیل مشکلات نرمافزاری یا سختافزاری به شرکت سازنده برگشت داده میشوند. پس از رسیدن به مبدأ و انجام تستهای فراوان مشکل پیدا و برطرف میشود. حال شرکت سازنده دوباره گوشی را با مبلغی بسیار پایینتر وارد بازار میکند و برچسب ریفر (Refurbished) به آنها میزند. حال به دلیل اینکه این گوشیها قیمت بسیار پایینتری نسبت به نمونههای سالم دارند، در بازار ممکن است فروش خوبی را تجربه کنند. مخصوصاً در زمان فعلی که قیمت گوشیهای موبایل افزایش چشمگیری داشتهاند.
بیشتر بخوانید: سامسونگ با عبور از اپل پرفروشترین برند موبایل جهان شد؛ اوجگیری در عصر رکود!
آمار فروش گوشیهای ریفر در سال 2022 منتشر شد
گوشیهای هوشمند ریفر یا Refurbished که شاید نزدیکترین معادل فارسی برای آنها گوشیهای بازسازی شده باشد، برخلاف مدلهای عادی و مشکلات عدیده فروش آنها در بازارهای مختلف، در سال 2022 شاهد رشد فروش بودند. نکته جالب توجه این است که بازار رو به رشد هند که حالا بزرگترین بازار گوشیهای هوشمند عادی است، به دلیل تأثیرات همهگیر در چین به بزرگترین بازار بازسازی شده در سال تبدیل شد.
بر اساس گزارش شرکت معتبر آماری Counterpoint Research به نقل از DigiTimes، فروش جهانی گوشیهای ریفر در سال 2022 نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد رشد داشته است. جالب است بدانید که در این سال فروش جهانی بازار گوشیهای عادی 12 درصد نسبت به سال گذشته دچار افت شده است.
در این میان شرکت اپل که شاهد رشد ۱۶ درصدی فروش گوشیهای هوشمند Refurbished بوده، ۴۹ درصد از این بازار را در سال ۲۰۲۲ به خود اختصاص داده که نسبت به سال ۲۰۲۱ نیز رشدی 5 درصدی را به ثبت رسانده است. در این بازار شرکت سامسونگ سهمی 26 درصدی دارد که البته نسبت به سال گذشته 2 درصد افت در مقیاس جهانی را نشان میدهد.
اپل پیشتاز بازار جهانی گوشیهای هوشمند بازسازیشده است. البته به نظر بخش مهمی از تمایل بیشتر کاربران به محصولات این شرکت سیاستهای هوشمندانه اطمینانساز شرکت مانند گارانتی کامل یک ساله برای تعمیر باتریها و قاب بیرونی شرکت است. گلن کاردوزا، تحلیلگر ارشد کانترپوینت، در این زمینه میگوید:
از آنجایی که مصرفکنندگان گوشیهای هوشمند جدید را برای مدت طولانیتری نگه میدارند، عرضه گوشیهای هوشمند بازسازی شده محدود شده است و بیشتر بازارهای نوظهور مانند آمریکای لاتین، آسیای جنوب شرقی، هند و آفریقا را تحت تاثیر قرار میدهد. با این حال، به دلیل کاهش 17 درصدی فروش گوشیهای هوشمند بازسازی شده در چین، هند به بزرگترین بازار گوشیهای هوشمند بازسازی شده در سال 2022 تبدیل شد.
در همین حال، کاردوزا خاطرنشان کرد که شرکتها در اکوسیستم گوشیهای هوشمند بازسازی شده در سراسر کشورها در حال گسترش بازار داخلی خود هستند که ممکن است واردات و صادرات گوشیهای هوشمند بازسازی شده چین را کاهش دهد.
علاوه بر این، همانطور که عرضه گوشیهای هوشمند مجهز به 5G در سراسر جهان در حال افزایش است، عرضه گوشیهای هوشمند بازسازیشده 5G نیز در حال افزایش بوده که این شرایط منجر به کاهش تقاضا و موجودی بالاتر گوشیهای هوشمند بازسازیشده 4G و متعاقب آن کاهش قیمت آنها شده است.
در سال 2022، فروش جهانی گوشیهای هوشمند تحت تأثیر افزایش قیمت قطعات و تورم در ابعاد جهانی قرار گرفت که در دهههای اخیر به ندرت ایجاد شده بود. از این رو، مصرفکنندگان گزینههای جذابی مانند گوشیهای ریفربیشد را پیش روی خود میدیدند که میتواند ارزش افزوده بیشتری در مقایسه با بسیاری از نسخههای عادی برای آنها داشته باشد.
توجه بیشتر به گوشیهای هوشمند بازسازی شده ممکن است در بازه کوتاه مدت فروکش نکند. برای مثال موسسه آماری IDC نیز پیرامون همین بازار در دی ماه گذشته گزارشی منتشر نمود که در آن افزایشی 10.3 درصدی تا پایان سال 2026 و وسعت بازاری تا 413.3 میلیون دستگاه پیشبینی شده است.
بیشتر بخوانید:
نظر شما درباره آمار فروش گوشیهای ریفر در سال 2022 چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.