انواع همبرگر؛ از کانادا تا ژاپن با محبوبترین فست فود دنیا
دستور غذای اصلی همبرگر (hamburger) شامل یک تکه گوشت (معمولا گوشت گاو)، رویه هایی مانند کاهو و گوجه فرنگی و نوعی سس یا چاشنی روی آن است.
این غذا که گاهی اوقات فقط برگر نامیده میشود، برای چندین دهه یک غذای محبوب بوده و توسط فرهنگ های مختلف در سراسر جهان پذیرفته شده است.
طرفداران پروپاقرص این غذا، میتوانند حتی آن را در خانه نیز تهیه کنند و متناسب با ذائقه خود ترکیبات مورد نیاز برای برگر را تغییر دهند.
پس با ما همراه باشید تا سفر هیجان انگیز این غذای لذیذ و خوشمزه را از زمان شروع به طبخ آن تا جایگاهی که در حال حاضر در کشورهای مختلف دارد با هم بررسی کنیم.
شهرت جهانی همبرگر
چرا به این غذا همبرگر می گویند؟ کلمه hamburger برای اولین بار در هامبورگ آلمان و در سال 1800 مورد استفاده قرا گرفت.
از طرفی کشورهایی مانند آمریکا، آلمان و چین همگی ادعا کرده اند که این غذا اختراع آنها بوده و همین مسئله باعث میشود تا بحث هایی درباره تاریخ شروع پخت آن وجود داشته باشد.
با توجه به اینکه مواد اولیه این غذا گوشت و نان است و برخی از وعده های غذایی در بسیاری از کشورهای مختلف شباهت هایی به برگر مدرن دارند، این موضوع سبب شده تا در حال حاضر پیداکردن منشاء دقیق آن دشوار باشد.
اختراع برگر به هر کدام از کشورها که مربوط باشد، تفاوتی ندارد زیرا این فست فود خوش طعم توانسته است از تمام مرزها عبور کند و به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم در سراسر جهان تبدیل شود.
برای بسیاری از افراد، برگرها یکی از رایج ترین غذاهای موجود در بازار هستند که طعم عالی و سیرکننده ای را برای آنها ارائه میدهند. به طور معمول، شما از خوردن غذاهای محلی در گوشه و کنار جهان لذت میبرید، اما گاهی تنها چیزی که میخواهید یک hamburger بزرگ و خوشمزه است.
برای پیداکردن آنها لازم نیست خیلی دور بروید این غذا در همه جا پیدا میشود و با وجود امکان خرید آنلاین غذا در هر زمانی که هوس کنید، میتوانید یک برگر لذیذ را تحویل بگیرید.
همبرگر در کشورهای مختلف دنیا چگونه تهیه می شود؟
در حال حاضر، انواع بیشماری از این غذا در سراسر جهان وجود دارد. از برگرهایی با کیفیت مختلف تا نمونه های لذیذ و گران قیمت که هر کدام علاقه مندان زیادی دارند.
به طور معمول طرز تهیه همبرگر با استفاده از موادی شامل نان، گوشت و انواع چاشنی ها است اما نمونه های متفاوتی از آن در کشورهای مختلف تهیه میشود که شما میتوانید به مدت یک سال هر روز یک hamburger بخورید و هرگز وعدهای را 2 بار تکرار نکنید.
کانادا
نمونه های کانادایی اغلب حاوی یک تخم مرغ سرخ شده، گاهی با بیکن افرا یا تکه ای از ژامبون هستند. کوبی برگر که یک غذای منطقه ای در آلبرتا است، به جای گوشت چرخ کرده با نوعی سوسیس مخصوص درست میشود.
فرانسه
برگرها در این کشور بسیار محبوب هستند و اکثر رستوران های سنتی فرانسوی انواع این غذا را در منوی خود ارائه میدهند که به همان سبک و شیوه هایی همچون غذاهای معمول فرانسه تهیه میشوند.
دستورالعمل های همبرگر فرانسوی اغلب شامل چیزهایی مانند شراب، کره و پیاز است که به آنها bifteck hache میگویند و بسته به سلیقه میتوان با نان یا بدون نان آنها را سرو کرد.
ایالات متحده آمریکا
اگرچه ممکن است منشا این غذا در ایالات متحده نباشد، اما یکی از محبوبترین غذاهای این کشور به شمار میرود و در حال حاضر آمریکا به عنوان خانه فست فود شناخته میشود.
بر همین اساس جای تعجب نیست که یکی از راههای اصلی لذت بردن از انواع hamburger به عنوان بهترین فست فود در مکان هایی مانند مک دونالد و برگر کینگ باشد.
با این حال، نمونه های با کیفیتی از این غذا را میتوان در چرخ دستی های فروش غذا، رستوران های کوچک و باربیکیوهای حیاط خلوت خانه ها نیز پیدا کرد.
فرم استاندارد و مواد مصرفی برای hamburger در آمریکا شامل پنیر (معروف به چیزبرگر)، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و خردل، سس مایونز یا کچاپ است.
آمریکایی ها مطابق با سلیقه خود معمولا یک تخم مرغ سرخشده روی آن میریزند، مقداری بیکن، آووکادو، قارچ کبابی، جوانه، سس یا هر چاشنی دیگری را به آن اضافه می کنند.
مکزیک
در مکزیک به این غذا هامبورگوزا گفته میشود و نسبتا به شکل استاندارد آن را تهیه می کنند که شامل گوشت، پنیر، بیکن یا ژامبون، آووکادو، کاهو و گوجه فرنگی است.
البته نمونه هایی نیز وجود دارد که با مواد سنتی مکزیکی مانند کوریزو یا آل پاستور به جای گوشت گاو تهیه میشوند و روی آنها پنیر تازه و هالاپینو (نوعی فلفل تند مکزیکی) وجود دارد.
بریتانیا و ایرلند
برگرهای بریتانیایی و ایرلندی بسیار شبیه به نمونههای آمریکایی هستند، اما تغییرات مشخصی در آنها وجود دارد، برای مثال میتوانید خمیر hamburger را در فروشگاههای بریتانیا پیدا کنید.
این محصول که بهصورت آماده به فروش میرسد، نوعی گوشت گاو بوده که در خمیر آغشتهشده، سرخ میشود و همراه با چیپس سرو میکنند.
در سال های اخیر نیز اصطلاح برگر کثیف که نوعی غذای چرب و آبدار به شمار میرود، در بریتانیا بسیار رواج پیدا کرده است و طرفداران بسیاری در این کشور دارد و بسیاری آن را بهترین همبرگر می دانند..
ایرلندی ها نیز در زمینه تهیه این غذا به سبک خود مهارت دارند و معمولا برای آماده کردن یک همبرگر کورن بیف از خردل و پیاز کاراملی استفاده میکنند.
استرالیا و نیوزلند
در این کشورها نیز معمولا از گوشت چرخکرده برای تهیه این غذا استفاده میشود و وجه تمایز میان برگرهای این 2 کشور با سایر مناطق دیگر، در استفاده از چغندر به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی است.
ژاپن
ژاپن نیز یکی دیگر از کشورهای آسیایی است که اگرچه فست فودهای زنجیرهای آمریکایی در آن وجود دارد اما بسیاری از رستوران های برگر توسعه یافته ژاپنی، نمونه هایی را به سبک خاص خود تهیه می کنند.
برگر ژاپنی همراه با نون یا بدون آن سرو میشود که به آن هانباگا یا هانباگو می گویند و از مخلوط گوشت چرخ کرده با موادی مانند سیر و پیاز تشکیل شده است.
از طرفی نیز علاوه بر این مورد، ژاپن به عنوان خانه برگر برنج در نظر گرفته میشود که به جای استفاده از نان باگت برای تهیه ساندویچ، برنج را به حالت نان درست میکنند و ترکیبات برگر را بین آن قرار میدهند.
آیا میتوان همبرگر را به عنوان غذایی رژیمی در نظر گرفت؟
از آنجایی که در اغلب موارد این غذا با روش هایی طبخ میشود که پرچرب است و کالری بالایی دارد، بسیاری از افراد بر این باور هستند که مصرف این فست فود باعث افزایش وزن میشود.
اما باید این را در نظر بگیرید که تنوع زیاد در دستورهای مختلفی که برای تهیه این غذا وجود دارد، طیف وسیعی از ذائقه ها را پوشش میدهد که میتوان از برخی نمونه های آن به عنوان غذایی سالم و لذیذ یاد کرد.
شما می توانید با سفارش همبرگر خود را به یک وعده غذایی جذاب مهمان کنید.