هشدار: مراقب کلاهبرداری رمزارزهای هوش مصنوعی با علامت ایلان ماسک باشید!
شیوه جدیدی از کلاهبرداری رمزارزهای هوش مصنوعی بهوجود آمده که این رمزارزها را با علامت ایلان ماسک نشان میدهند.
کلاهبرداری رمزارزهای هوش مصنوعی با علامت اختصاری ایلان ماسک رواج پیدا کرده است که باید خیلی مراقب باشید. شیوههای کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال در چند سال اخیر زیاد شدهاند که عموماً این نوع کلاهبرداری با تبلیغات اینترنتی همراه است. هماکنون نیز ایلان ماسک که یکی از چهرههای سرشناس تکنولوژی در جهان است، در تیررس کلاهبرداران قرار دارد.
بیشتر بخوانید: هشدار خالق دوج کوین: سرمایهگذاری در حوزه رمزارزها مثل سرمایهگذاری روی بیماریهای روانی است!
رواج کلاهبرداری رمزارزهای هوش مصنوعی با علامت ایلان ماسک
یک کمپین کلاهبرداری تحت عنوان سرمایهگذاری در هوش مصنوعی با استفاده از توکنهای اسکم “TruthGPT” و تبلیغات جعلی با آواتارها و تصاویر ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و توییتر، در ایالت تگزاس شناسایی شده است. رگولاتورهای تگزاس برای متوقف کردن این کلاهبرداری، اقدام به تعلیق کمپین و توقف فوری فعالیتهای مرتبط با آن کردهاند.
توسعهدهندگان توکن TruthGPT Coin ادعا میکردند که کاربران با سرمایهگذاری در این پروژه میتوانند سود ۱۰۰۰ برابری کسب کنند. برای مشروعیت بخشیدن به فعالیتهای خود، آنها از نام ابزار هوش مصنوعی TruthGPT که ایلان ماسک قصد ساختن آن را دارد و همچنین، نام این میلیاردر معروف برای فریب دادن کاربران ناآگاه استفاده میکردند.
طبق گزارشها، مقامات تگزاس طی نظارت معمول بر بازار، متوجه ارز دیجیتال TruthGPT Coin و خالق آن شدند. این شرکت در حال ارائه محصولات هوش مصنوعی مختلف بود و به دلیل ارائههای توکنهای قبلی و کنونی، مورد بررسی قرار گرفت. مدیر اجرایی شورای اوراق بهادار تگزاس گفته:
در راستای تلاش جهت جلوگیری از پیشرفت و شناسایی نوع معاصر و مدرن خدماتی که ممکن است تهدیدی برای عموم مردم باشند، به نماد TruthGPT Coin دست پیدا کردند.
بدیهی است ایدهای که ایلان ماسک در مورد توسعه ابزاری به نام TruthGPT مطرح کرده، هیچ ارتباطی با توکن TruthGPT Coin ندارد. در همین راستا، مقامات سازمان بازرسی اوراق بهادار ایالت تگزاس اعلام کردهاند که اگرچه این نوع توکنها به عنوان یک سرمایهگذاری با سود چشمگیر، بازدهی گارانتیشده و یا درآمد پایدار بلندمدت تبلیغ شدهاند، اما ارزش آنها در حال حاضر در حدود صفر دلار است.
از زمان راهاندازی ربات هوش مصنوعی ChatGPT توسط شرکت OpenAI، کلاهبرداران به دنبال سوءاستفاده از ترند شدن مباحث مربوط به هوش مصنوعی هستند و سعی در فریب سرمایهگذاران و سرقت پول و ارز دیجیتال آنها به روشهای مختلف دارند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما درباره رواج کلاهبرداری رمزارزهای هوش مصنوعی با علامت ایلان ماسک چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.