راحتترین روش درآمدزایی از فارکس | سودآوری مثل آب خوردن!
بازار فارکس به عنوان بزرگترین بازار مالی دنیا شناخته میشود و افراد زیادی مشغول به فعالیت و کسب درآمد از طریق آن هستند. افراد از روشهای مختلفی میتوانند به انجام فعالیت و کسب درآمد از فارکس مشغول شوند. برخی دید سرمایهگذاری بلند مدت به این بازار داشته و برخی دیگر نیز با انجام معاملات کوتاه مدت به دنبال استفاده از نوسانات کوتاه و پر قدرت بازار هستند.
البته این نکته قابل توجه است که به دست آوردن سود از بازار فارکس کار راحتی نبوده و نیازمند تجربه و دانش کافی است. البته در این میان برخی از افراد با تجربه از طریق ایجاد کانال سیگنال فارکس اقدام به صدور سیگنال برای افرادی که عموما دانش، تجربه و زمان کافی برای تحلیل بازار را ندارند میکنند و به آنها در سودآوری در این بازار یاری میرسانند. در ادامه مطلب بیشتر با روشهای مختلف درآمدزایی از بازار فارکس و موارد مورد نیاز در این زمینه صحبت به میان خواهیم آورد.
بازار فارکس به چه معنا است؟
چنانچه بخواهیم بازار فارکس را در یک جمله معنا کنیم باید بگوییم که بازار فارکس فضایی جهت مبادله کردن ارزهای مختلف با یکدیگر است. برای موفقیت در این بازار باید با فرآیند این بازار و نحوه کار کردن در آن آشنا شویم. در بازار فارکس علاوه بر جفت ارزها میتوان بسیاری ازنمادهای معاملاتی دیگر را مانند سهام شرکتهای بزرگ دنیا، کالاها، فلزات اساسی، کامودیتیها، بازار انرژی و CFD را خرید و فروش کرد. بنابراین فضای کار بسیار گسترده بوده و از روشهای مختلفی میتوان اقدام به کسب درآمد کرد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
روشهای مختلف کسب درآمد از بازار فارکس
فعالان در حوزه فارکس هر یک بر اساس استراتژیهای معاملاتی بهخصوصی که دارند از روشهای مختلفی برای درآمدزایی در بازار فارکس استفاده میکنند. این کار چندان راحت نیست و نیاز به دانش اولیه و تجربه کافی در این بازار دارد. هر چند برخی افراد نیز وجود دارند که دانش ابتدایی در این زمینه داشته اما برای آنها نیز چندین راه برای کسب درآمد وجود داشته که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
سرمایهگذاری بلند مدت
برخی از افراد در بازار فارکس دیدی بلند مدت داشته و به دنبال استفاده از نوسانات بازار نیستند. این افراد غالبا از روشهای تحلیل بنیادین اقدام به تحلیل نماد معاملاتی مورد نظر کرده و بر اساس آن روند بلند مدتی قیمت را پیش بینی میکنند. این روش با ریسک نسبتا پایینی همراه بوده و در دراز مدت سودهای بسیار مناسبی را میتوان از آن به دست آورد. افرادی که از این روش برای درآمدزایی استفاده میکنند معمولا اقدام به سرمایهگذاری بین یک تا ۵ سال کرده و در این مدت به نوسانات بازار اهمیتی نمیدهند.
سرمایهگذاری کوتاه یا میان مدت
در این روش سرمایهگذاران معمولا با ترکیب روشهای فاندامنتال و تکنیکال با یکدیگر، ابتدا ارزش ذاتی یک نماد معاملاتی مانند جفت ارزها، سهام و… را پیش بینی کرده و در ادامه بر اساس تحلیل تکنیکال به صورت یک پلهای اقدام به معامله کرده و یا در چندین مرحله با حجمهای از پیش تعیین شده اقدام به کم کردن میانگین خرید میکنند. در این مدل سرمایهگذاری، سرمایه گذار حداقل یک ماه و حداکثر ۱ سال پوزیشن معاملاتی خود را نگه میدارد. این روش نسبت به سرمایهگذاری بلندمدت از ریسک بیشتری برخوردار است.
نوسانگیری
یکی دیگر از روشهای کسب درآمد از بازار فارکس ترید کردن است. ترید کردن به معنای معامله جفت ارزها و یا دیگر نمادهای معاملاتی در بازار فارکس در تایم فریمهای کوتاه مانند ۱ ثانیه تا تایم فریمهای بالا مانند حداکثر ۱ ماه است. تریدهای بلند مدت نیز معمولا در تایم فریمهای روزانه و هفتگی و نهایتا یک ماهه انجام میشود.
معامله گران در این تایم فریمها معمولا به دنبال پیدا کردن روندهای روزانه و هفتگی بوده و میزان ریسک معاملاتی آنها نسبت به روشهای کسب درآمد پیشین کمی بالاتر است. هرچند نسبت به ریسک موجود میزان سودهای این روش نیز چشم گیرتر خواهد بود.
تریدهای کوتاه مدت
معمولا به افرادی که در تایم فریمهای زیر تایم فریم روزانه و معمولا در تایم فریمهای ۱۵ دقیقه تا ۴ ساعته و حتی روزانه اقدام به خرید و فروش میکنند تریدرهای کوتاه مدت گفته میشود. در این نوع ترید ریسک معاملاتی نسبتا زیاد بوده و افراد به دنبال کسب سود از نوسانات کوتاه مدت بازار هستند. افرادی که از این روش استفاده میکنند معمولا از روش تکنیکال برای تحلیل بازار استفاده کرده و بسیاری نیز سیگنالهای معاملاتی را بر اساس این تایم فریمها در داخل کانال سیگنال فارکس خود قرار میدهند.
اسکلپ کردن
اسکلپ کردن روش دیگری برای کسب سود از بازار فارکس است که در آن معاملهگران در تایم فریمهای بسیار پایین مانند ۵ دقیقه، ۱دقیقه و حتی ۱ ثانیه اقدام به خرید فروش کرده و معمولا با حجمهای سنگین و یا لوریجهای بالا وارد معامله میشوند.
استفاده از کانال سیگنال فارکس
همانطور که در قبل نیز اشاره شد برخی افراد با استفاده از یک یا چند کانال سیگنال فارکس اقدام به خرید و فروش و کسب درآمد از بازار فارکس میکنند. این افراد معمولا تجربه کمی در بازار فارکس دارند اما برخی از افراد باتجربه نیز از این روش گاها برای بالا بردن سطح دانش خود استفاده میکنند. برخی از کانالهای سیگنال رایگان بوده و برخی دیگر نیز با فروش اشتراک سیگنالهای خود را در اختیار کاربران قرار میدهند. نکته قابلذکر آن است که حتی برای استفاده از کانال سیگنال فارکس بهتر است که دانش ابتدایی معاملهگری در بازار تجربه لازم را نیز داشته باشیم و تنها به معاملهگری بر اساس یک سیگنال آماده اکتفا نکنیم؛ زیرا برخی از کانالهای سیگنالدهی، چندان معتبر نبوده و در صورت نداشتن آگاهی لازم میتواند سرمایه افراد را در معرض ریسکهای شدیدی قرار دهد. در ادامه بیشتر با سیگنال فارکس و جنبههای مختلف کانال سیگنالدهی آشنا خواهیم شد.
سیگنال فارکس چیست؟
سیگنال فارکس به فرصتهای معاملاتی گفته میشوند که توسط افراد با تجربه، ربات ها، اندیکاتورها و… جهت ورود به یک نماد معاملاتی در یک قیمت مشخصشده صادر میشود. سیگنالی که اعتبار بالایی دارد باید نقطه ورود را دقیقا مشخص کرده و حد سود و زیان معامله را صادر کند. حد سود نباید بیشتر از ۳ سطح باشد و حد ضرر نیز باید در کمترین و منطقیترین حالت خود باشد.
کانال سیگنال فارکس
کانال سیگنال فارکس وسیله ارتباطی بین بخش صادر کننده سیگنال و اعضای دریافت کننده آن است که معمولا به شکل یک پلتفرم در فضای مجازی مانند تلگرام، واتساپ، ایمیل، و… است. یکی از راحتترین روشهای درآمدزایی از بازار فارکس از طریق کانال سیگنال فارکس بوده که افراد بدون نیاز به تحلیل بازار و تنها با رعایت کردن شرایط و قوانین استفاده از سیگنال میتوانند سودهای مناسبی را به دست بیاورند. هر چند افرادی که علاقهمند به استفاده از سیگنالهای فارکس هستند باید به نکاتی که در ادامه گفته میشود توجه داشته باشند.
چگونه بهترین کانال سیگنال فارکس را انتخاب کنیم؟
یکی از مهمترین موضوعات در انتخاب کانال سیگنال فارکس سطح اعتبار آن کانال است. بسیاری از کانالهای سیگنال دهی معتبر نبوده و با هدف کلاهبرداری تاسیس شده اند. این چنین کانالها معمولا سیگنالهای خود را از کانالهای دیگر کپی برداری کرده و بدون هیچگونه علم و دانشی آنها را در اختیار افراد ناآگاه قرار میدهند. بنابراین برای مطمئنشدن از اعتبار یک کانال سیگنال فارکس بهتر است موارد زیر را قبلا مورد بررسی قرار دهیم.
کیفیت سیگنالها
کیفیت سیگنالهای صادر شده موضوعی است که باید پیش از اقدام به سرمایهگذاری سنگین بر اساس آنها مورد بررسی قرار گیرند. برای این کار میتوانید ابتدا با سرمایهای جزئی و یا با استفاده از نسخههای آزمایشی سیگنالهای دریافت کرده را مورد آزمایش قرار دهید و از سود ده یا زیان ده بودن آنها آگاه شوید.
بررسی نظرات دیگر کاربران
افراد میتوانند با بررسی نظرات کسانی که قبلا از کانال سیگنال فارکس مورد نظر استفاده کردهاند تا حدود زیادی از اعتبار آن کانال مطلع شوند. البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که ممکن است تعداد زیادی از نظرات واقعی نبوده و ساختگی باشند. بنابراین میتوانید با بررسی تعداد بیشتری از نظرات به یک جمعبندی کلی دست پیدا کنید.
هزینه اشتراک کانال
یکی دیگر از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد آن است که میزان هزینه اشتراک دریافتی توسط کانال سیگنال فارکس مورد نظر با سرمایه شما تناسب داشته باشد. به طور مثال اگر هزینه ماهانه یک کانال ۲۰۰ دلار است و شما سرمایهای معدل ۳۰۰ دلار دارید این به نظر منطقی نیست که بخواهید از سیگنالهای چنین کانالی استفاده کنید. زیرا بازدهی آن کانال بر اساس سرمایه شما احتمالا کمتر از هزینه اشتراک خواهد بود.
ضمانت از طرف کانال سیگنال فارکس
یک کانال سیگنال فارکس معتبر معمولا چنانچه به هر دلیلی شما از آن راضی نباشید هزینه شما را به شما باز خواهند گرداند و یا یک تایم یک هفتهای رایگان را برای آزمایش سیگنالها در اختیار کاربران خود قرار میدهند. این کار نشان دهنده اعتماد ارائه دهنده سیگنال به عملکرد و نتایج سیگنالهای بوده و تا حدود زیادی باعث آسودگی خاطر کاربران میشود.
موارد مورد نیاز پیش از استفاده از سیگنال
پیش از آنکه از سیگنالهای یک کانال سیگنال فارکس استفاده کنید بهتر است موارد زیر را رعایت کنید.
با گذراندن دورههای مدیریت ریسک و سرمایه خود را برای هرگونه اتفاقی از پیش آماده کرده و انجام این کار را بر عهده خود قرار دهید.
استفاده از ۰.۰۳ درصد حجم در هر معامله به ازای هر ۱۰۰۰ دلار سرمایه
استفاده به موقع از سیگنالها و عدم ورود به معامله پس از آنکه قیمت از نقطه ورود اعلام شده عبور کرده و معامله وارد سود شده است.
پرهیز از معاملات احساسی پس از دریافت حد ضرر در یک معامله و ورود با حجمهای بیشتر از مقدار تعیین شده در معاملات بعدی.
انواع کانال سیگنال فارکس
کانالهای سیگنال انواع مختلفی دارند که در ادامه آنها را بررسی میکنیم:
کانال ارائه دهنده سیگنال استاندارد
در این کانال سیگنالها به شکل نقطه ورود، حد ضرر و حد سود در اختیار کاربران قرار میگیرد. ورود بلافاصله پس از دریافت سیگنال در لحظه الزامی است.
کانال ارائه دهنده سیگنالهای پندینگ
در این کانالها نیز قیمت ورود، حد ضرر و سود مشخص شده اما قیمت فعلی هنوز به قیمت ورود نرسیده و کاربران فرصت دارند تا وارد معامله شوند.
کانال ارائه دهنده سیگنال خبری
این کانالها سیگنالها را بر اساس اخبار صادر کرده و تاثیر اخبار بر روند کوتاه مدت نماد معاملاتی مورد نظر مورد بررسی قرار میدهند. بنابراین در لحظه انتشار اخبار سیگنال فورا صادر شده و در مدتی کوتاهی نیز سیگنال خروج ارسال میشود.
کانال ارائه کننده سیگنال فارکس تهاجمی
این نوع از کانالها تنها با مشخص کردن محدوده از قیمت سیگنال ورود را بدون مشخص کردن حد سود و ضرر صادر کرده و اگر روند خلاف سیگنال صادر شده باشد انقدر سیگنال را تکرار میکنند تا قیمت در روند موافق قرار گیرد و سپس سیگنال خروج از تمام معاملات نیز صادر میشود.
سخنن نهایی
همانطور که مشاهده کردید روشهای مختلف کسب درآمد از بازار فارکس را مورد بررسی قرار دادیم و همچنین به بررسی استفاده از کانال سیگنال فارکس را به عنوان یکی از راحتترین روشهای به دست آوردن سود از بازار فارکس پرداختیم. افراد میتوانند با دانستن اصول ابتدایی معاملهگری از این کانالها استفاده کرده و بدون نیاز به تحلیل دائمی بازار از آن بهره ببرند.