رمزارزها

امارات انتقال و تبدیل رمزارزها را از مالیات بر ارزش افزوده معاف کرد


امارات متحده عربی انتقال و تبدیل ارزهای دیجیتال را از مالیات بر ارزش افزوده معاف کرده است و با این کار، خود را به عنوان یک کشور دوست‌دار حوزه رمزارزها و تراکنش‌های دارایی‌های دیجیتال معرفی می‌کند.

به گفته شرکت مشاوره تجاری PwC، سازمان مالیات فدرال امارات متحده عربی (FTA) اصلاحاتی را در قوانین مالیات بر ارزش افزوده این کشور اعمال کرده است. قوانین جدید شامل معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای خدماتی مانند مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری و انتقال و تبدیل دارایی‌های مجازی می‌شود.

معافیت از مالیات بر ارزش افزوده انتقال رمزارزها در امارات

PwC می‌گوید که معافیت‌ها در انتقال و تبدیل دارایی‌های مجازی تا اول ژانویه 2018 عطف به‌ ماسبق می‌شوند. به گفته شرکت مالیاتی و حسابداری مستقر در امارات متحده عربی Finanshels، این قانون جدید به کسب‌وکارهای ثبت‌شده اجازه می‌دهد مالیات بر ارزش افزوده‌ای را که قبلاً برای خریدهای تجاری واجد شرایط پرداخت کرده‌اند، پس بگیرند.

در امارات متحده عربی دارایی‌های مجازی به این صورت تعریف می‌شود: «نمودی از ارزش که می‌تواند به صورت دیجیتالی مبادله یا تبدیل شود و می‌توان از آن‌ها برای مقاصد سرمایه‌گذاری استفاده کرد.» بااین‌حال، این تعریف شامل ارزهای فیات یا اوراق بهادار نمی‌شود.

علاوه‌بر معافیت‌های مالیات بر ارزش افزوده، رگولاتورها در امارات به تازگی قوانین خود را درباره دارایی‌های مجازی به‌روز کرده‌اند. سازمان رگولاتوری مقررات دارایی مجازی دبی (VARA) و سازمان اوراق بهادار و کالا (SCA) بر روی نظارت متقابل بر ارائه‌دهندگان خدمات دارایی مجازی (VASP) توافق کردند.

با این توافق، VASPهایی که در دبی فعالیت می‌کنند و می‌خواهند از VARA مجوز بگیرند، می‌توانند با ثبت‌نام در SCA، خدمات خود را به کل امارات متحده عربی گسترش دهند.

همچنین VARA نیز قوانین خود را درباره بازاریابی در حوزه رمزارزها تشدید کرده است. این رگولاتور گفته است شرکت‌هایی که سرمایه‌گذاری دارایی‌های دیجیتال را تبلیغ می‌کنند باید به‌وضوح یک سلب مسئولیت به محتوای خود اضافه کنند. این سلب مسئولیت باید بیان کند که «دارایی‌های مجازی ممکن است ارزش خود را به‌طور کامل یا جزئی از دست بدهند و در معرض نوسانات شدید قرار گیرند».

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا