کامپیوتر و سخت افزار

کارت گرافیک مبتنی بر معماری Arc اینتل شرکت Sparkle با کانکتورهای برق مخفی!


وقتی صحبت از کارت گرافیک‌های مبتنی بر معماری گرافیکی Arc کمپانی اینتل در میان باشد، تنها نام دو شرکت مهم در این زمینه به چشم می‌خورد و آن هم کمپانی‌های GUNNIR و Sparkle خواهند بود. شرکت Sparkle به طور فوری کارت گرافیک های مبتنی بر معماری Arc اینتل را به بازار عرضه نکرد، با این وجود زمانی که این کار را انجام داد، گزینه‌های زیادی را در دسترس کاربران و علاقمندان قرار داد. به نظر می‌رسد که این شرکت اکنون در حال نوآوری بیشتر است.

آنچه باید در رابطه با کارت گرافیک مبتنی بر معماری Arc اینتل شرکت Sparkle بدانید:

در رویداد Computex، کمپانی Sparkle سه کارت گرافیک جالب مبتنی بر معماری Arc را به نمایش گذاشت. یکی از این کارت گرافیک‌ها دارای طراحی BTF بود که به نظر می‌رسد تحت تأثیر سری «Back to The Future» شرکت ایسوس، با اتصال‌های برق مخفی طراحی شده است. شرکت ایسوس طراحی مادربرد و گرافیک را توسعه داده و به جای استفاده از اتصال‌های برق استاندارد، از یک شیار PCI اضافی که کاملاً به تأمین برق اختصاص دارد، بهره می‌برد. با توجه به تصویر، رابط یکسان به نظر می‌رسد، که خود نشان دهنده همکاری بین شرکت‌ها است.

در واقع، شرکت Sparkle کارت گرافیک خود را که به یک برد TUF BTF شرکت ایسوس در یکی از سیستم‌های دمو متصل است، به نمایش گذاشت و طراحی آن‌ها را برای ارائه توان تأیید کرد. این کانکتورها می‌توانند تا 600 وات توان را ارائه دهند و همچنین توسط کارت گرافیک‌های RTX 4090 نیز استفاده می‌شوند. این ست‌آپ جایگزین کانکتور 12VHWPR می‌شود و هیچ نیازی به کابل اختصاصی برای GPU ندارد. در عوض، کانکتور به طور مستقیم به مادربرد متصل می‌شود.

علاوه بر این، باید اشاره کرد که شرکت Sparkle طراحی‌های هایبریدی و کاملاً مایع کارت گرافیک‌های خود را به نمایش گذاشته است. با توجه به اینکه کارت گرافیک‌های مبتنی بر معماری ARC، به دلیل نیاز به توان‌های نسبتاً محافظه کارانه خود به طور معمول برای بهره بردن از خنک کننده آبی مناسب نیستند، با این حال ممکن است شرکت Sparkle در حال آماده‌سازی برای نسل بعدی معماری گرافیکی Battlemage شرکت اینتل باشد که احتمالا به توان بیشتری نیاز خواهد داشت. در هر صورت، شرکت Sparkle باید برای طراحی‌های جدید آن‌ها آماده باشد.
این شرکت یک طراحی هایبریدی با خنک‌کننده مایع یکپارچه را به نمایش گذاشت که مشابه آن چیزی است که مدتی پیش در رابطه با کارت گرافیک‌های سری FUZION کمپانی MSI اشاره کردیم. یک طراحی دیگر شامل یک خنک‌کننده AIO خارجی خواهد بود که در مدل‌هایی با توان مصرفی بالا (TDP) مانند کارت گرافیک‌های RTX 4080/4090 رایج است، با این حال به طور معمول برای معماری گرافیکی Arc با توان 225W استفاده نمی‌شود.

کارت گرافیک مبتنی بر معماری Arc اینتل شرکت Sparkle با کانکتورهای برق مخفی!

باید گفت که شرکت Sparkle قطعاً یکی از شرکت‌هایی است که باید به آن بیشتر توجه شود. از زمان ترک تجارت گرافیک‌های بخش مصرف‌کننده، بازگشت این شرکت باعث ایجاد چندین طراحی جالب شده است و به نظر می‌رسد که این شرکت بدون توجه به زمان عرضه محصول به بازار، به طور کامل بر روی توسعه و طراحی محصولات خود متمرکز شده است.

مطالب مرتبط:

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)