کامپیوتر و سخت افزار

راه های درآمد زایی مقطعی از برنامه نویسی

دراین مطلب می خواهید به انواع راه هایی که می توانید در زمان کمی به درآمد برسید را با هم بررسی کنیم

قالب های وردپرس

شما به عنوان برنامه نویس می توانید قالب های وردپرسی ساده طراحی کنید و در مارکت های معتبر یا سایت خودتون به فروش برسانید. توصیه ما برای درامد زایی راحت تر ، طراحی قالب های وردپسی است که در مارکت کمیاب هستند یا در زمان های خاصی فروش خوبی می توانند داشته باشند. برای مثال در زمان های انتخاباتی و روز هایی که به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک می شویم، قالب وردپرس انتخابات بیشتر سرچ می شود و کاربران بیشتری به دنبال آن هستند.

همچنین در چنین بازه های زمانی طراحی سایت انتخاباتی می تواند درآمد خوبی برای طراحان وردپرس داشته باشد.

روبات های تلگرامی

شما به عنوان برنامه نویس می توانید روبات های تلگرامی هم طراحی و منتشر کنید ، فروش این ابزار ها در مارکت های ایرانی کمی سخت است اما اگر شما خودتون سایت داشته باشید کارتان راحت تر می شود.

شما می توانید روبات های تلگرامی را با پلاگین وردپرس تلفیق کنید و برای مثال پلاگین اتصال تلگرام به وردپرس دارای یک پلاگین و یک روبات حرفه ای است که محتویات و دیتا را از پیام رسان تلگرام به وردپرس منتقل می کند.

دیگر روش های استفاده از برنامه نویسی برای درآمد زایی

استخدام شدن در شرکت‌های برنامه نویسی است. در این روش، میزان حقوق دریافتی شما ثابت و بستگی به توانایی و تخصص شما دارد

یکی دیگر از روش‌های پول‌ساز برنامه نویسی، فریلنسری است. فریلنسری به معنای آزاد کاری است. در این روش شما در خانه برای خودتان کار می‌کنید و در شرکت خاصی استخدام نیستید.

بعد از اینکه برنامه نویسی را یاد گرفتید و به مهارت خوبی در آن رسیدید می‌توانید در آموزشگاه‌های کامپیوتر و برنامه نویسی به سایر کارآموزان آن را یاد دهید و از آن درآمد کسب کنید.

در این روش میزان پولی که دریافت می‌کنید بستگی به تعداد کلاس‌ها و شاگردان شما دارد.

یکی از روش‌های پول‌ساز و پردرآمد برنامه نویسی، ضبط ویدئوهای آموزش برنامه نویسی است. در این روش یک‌بار دوره آموزشی را ضبط می‌کنید و هزاران بار آن را به فروش می‌رسانید.

درآمد این روش نسبت به تدریس در آموزشگاه‌ها نسبتا بالاتر است و تایم کمتری نیز از شما می‌گیرد. چون که یکبار آن را ضبط می‌کنید و با مبلغی آن را در سایت خود به فروش می‌رسانید.

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از برنامه نویسی، تولید ویدئوهای آموزشی برنامه نویسی در یوتیوب است. در این روش شما ویدئوهای برنامه نویسی را رایگان در یوتیوب قرار می‌دهید.

یوتیوب روی ویدئوهای شما تبلیغات قرار می‌دهد. هر چقدر میزان بازدید ویدئوهای شما بیشتر شود به همان میزان درآمد دلاری شما از یوتیوب بیشتر می‌شود.

در این روش یوتیوب شما باید مانیتایز شود تا درآمد دلاری برای شما فعال شود. شرط مانیتایز شدن 4000 ساعت تعداد بازدید کل ویدئوهای شما و 1000 سابسکرایبر است..

یک راه دیگه برای پول در آوردن پیاده کردن ایده‌های خلاقانه است. اگر خلاقیت کافی رو داشته باشیم ایده‌های زیادی برای کسب و کار در طول روز به ذهن ما میاد. ای کاش… ای کاش… اما کدوم یک از ما این ایده‌ها رو سریع یادداشت و بهشون فکر می‌کنیم؟ خوشبختانه با قدرت برنامه نویسی تو می‌تونی خیلی از این ایده‌ها رو پیاده کنی. بعد از پیاده کردن ایده ات دو راه داری. یا ایده رو به سرمایه گذار مناسبی می‌فروشی و یا اینکه خودت ایده رو به پول می‌رسونی و تبلیغات برای اون رو هم به عهده می‌گیری. شاید به اشتباه حس کنی روش ایده پردازی روش پردرآمدی نیست، اما میشه گفت با اختلاف می‌تونه یکی از درآمدزا‌ترین اما در عین حال مشکل‌ترین روش‌های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی باشه!

گر تو هم مثل من اهل بررسی تعداد نصب اپلیکیشن‌ها توی برنامه بازار و ضرب عدد نصب در قیمت برنامه باشی خوب می‌دونی که میشه از طریق این کار حتی درآمد‌های بالای 100 میلیون تومان داشت. این کار اصلا ساده نیست. شما باید ایده خوبی داشته باشید، اون رو پرورش بدید، احتمالا برای اپلیکیشن‌های بزرگ‌تر تیم جمع کنید و در نهایت دانش برنامه نویسی اندروید یا IOS رو به خوبی کسب کنید. بعد از مرحله ساخت، اپلیکیشن شما باید توسط مجموعه کافه بازار تایید بشه و اگر ایده خوب و منحصر به فردی داشته باشید و به خوبی روی مارکتینگ و بازاریابی محصولتون وقت صرف کنید، می‌تونید منتظر درآمد‌های خوبی باشید!.

مقالات مرتبط

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا