بازار خودرو

وانت نیسان زامیاد با رنگ طلایی جدید در کنیا رونمایی شد! [+عکس]


نخستین تصویر از نیسان زامیاد با رنگ طلایی جدیدش در کنیا منتشر شده است. رنگ جدید البته بی‌شباهت به زرد یا رنگ پرتقالی نیست!

در جریان سفر آفریقایی رئیس جمهور بود که مشخص شد قرار است شرکت زامیاد خط تولید برخی محصولات خود را در کشور کنیا راه‌اندازی کند و یکی از گزینه‌های صادراتی ایران برای کنیا، نیسان وانت یا همان نیسان آبی خودمان بود! محصولی که همین حالا هم در کشور منتقدان زیادی دارد و بسیاری خواهان عرضه یک جایگزین بروز برای آن هستند.

با این وجود به نظر می‌رسد زامیاد بازار خوبی برای محصول قدیمی خود در کنیا پیدا کرده و حتی گویا آفریقایی‌ها از این محصول راضی هم هستند! در همین رابطه اخیرا تصاویری از نیسان زامیاد با رنگ جدید و واقعا عجیبش منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: نیسان وانت اکستند با طراحی جدید کابین داخلی به زودی معرفی می‌شود

نیسان زامیاد با رنگ طلایی در کنیا

براساس توافقات صورت گرفته بین ایران و کنیا، قرار است شرکت زامیاد وانت نیسان خود را با برند Kifaru در مومباسا کنیا مونتاژ کند.

در همین راستا ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا طی نشست خبری با حضور رئیس جمهور کشورمان در کاخ ایالتی نایروبی ضمن تاکید بر اینکه همکاری با ایران،‌ تاییدی بر پیوند روابط بوده،‌ بیان داشت: «حضور ایران در صنعت خودروی کنیا، ‌خبر خوبی برای مهندسان،‌ کارگران و فروشندگان خودروی این کشور است.»

وانت نیسان زامیاد با رنگ طلایی جدید در کنیا رونمایی شد! [+عکس]
نیسان طلایی رنگ

رئیس جمهور کنیا در ادامه افزود: «جمهوری اسلامی ایران قصد دارد کارخانه مونتاژ خودرو را در مومباسا کنیا راه‌اندازی کند.»

وی با اشاره به اینکه کارخانه مذکور ‌تولیدکننده خودروی بومی ایران با نام Kifaru خواهد بود،‌ اظهار کرد: «خودروهای ایرانی که اسامی سواحیلی (واژه سواحیلی به معنی ساکنان سواحل به‌کار می‌ رود و اطلاق این نام از آن جهت است که عمده سواحیلی‌ها ساکن کناره‌های غربی اقیانوس هند در قاره آفریقا هستند) بر آنها گذاشته شده در کنیا تولید خواهد شد.»

البته براساس اطلاعات دریافتی، شرکت زامیاد برنامه دارد تا در سال اول، 1000 دستگاه از وانت خود را به صورت CBU (کامل) و در ادامه 600 دستگاه از آن را به صورت SKD (نیمه مونتاژی) به کنیا صادر کند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره نیسان زامیاد با رنگ طلایی در کنیا چیست؟ آیا محصول قدیمی زامیاد در بازار آفریقا موفق خواهد بود؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا