بازار خودرو

معرفی نیسان قشقایی + عکس – نگهداری و قیمت روز


نیسان قشقایی خودرویی شکیل و ساده با امکاناتی رو به رشد و مطابق با آنچه است که از یک خودروی ژاپنی می توان انتظار داشت! این خودروی خانوادگی که بیشتر مناسب یک خانواده کم جمعیت است تا کنون در ۳ نسل مختلف وارد ایران شده است.

نیسان قشقایی مبدا ورود شرکت خودروسازی نیسان به ساخت و طراحی و عرضه خودروهای کراس اوور کامپکت است.

کراس اوور کامپکت یا  Compact Crossover در واقع به خودروهایی گفته می شود که اندازه آن ها و نوع طراحی آن ها نسبت به شاسی بلندهای فول سایز (یا شاسی بلند های کامل که موسوم به Full-size SUVs هستند) طراحی کوچکتری دارند. هدف از طراحی خودروهای کامپکت در اصل بهینه سازی محیط زیست، زیست اجتماعی ساده تر، مصرف کمتر سوخت شهری است. در عین حال این خودروها از نسل شاسی بلند های بزرگتر و فول سایز امکاناتی نظیر جای بیشتر برای سرنشینان، ارتفاع از سطرح زمین و حتی فضای کافی برای بار نیز بهره مند هستند. از دیگر امتیازهای مشترک کامپکت ها و فول سایزها اشتراک آن ها در سیستم های چهارچرخ متحرک است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

معرفی نیسان قشقایی: تاریخچه و تکامل مدل‌ها

از سال ۲۰۰۶ تا کنون سه نسل مختلف از کراس اور کامپکت نیسان قشقایی طراحی و تولید شده که البته نسل چهارم آن شامل خودروهایی است که می توانید به طور کامل ان ها را شخصی سازی کنید. در ادامه توضیح کوتاهی در مورد این نسل ها خواهیم داشت.

 

۱. نیسان قشقایی نسل اول (۲۰۰۶-۲۰۱۳): جرقه های نسل جدید کراس اوور

نیسان قشقایی برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ طراحی و ارائه شد. این خودروی شاسی بلند کوچک، به دلیل تنوع در طراحی و امکانات رفاهی مناسبی که داشت خیلی زود جای خود را در میان خودروهای پرفروش ژاپنی باز کرد.

موتور این خودرو که عمر شادابی آن در بین سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ بوده است ۲ لیتری بوده و با گیربکس CVT، خروجی قدرت عالی در انداازه ۱۳۹ اسب بخار و گشتاوری به اندازه تقریبی ۱۹۶ نیوتن متر را در کارنامه خود ثبت کرده است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

گیربکس CVT یا CVT (Continuously Variable Transmission) یا گیربکس متغیر پیوسته شیوه ای از انتقال قدرت را اتخاد می کند که با کمک آن برخلاف خودروهایی که از دنده سنتی استفاده می کنند، به طور پیوسته  انتقال قدرت در نظر گرفته شده و انجام می شود و حتی نیازی نیست که دنده های مشخصی را تغییر داد. البته که گیربکس CVT  را نمی توان به عنوان دنده اتومات درنظر گرفت اما شباهت هایی هم با هم دارند.

امتیازهای گیربکس CVT به مدل سنتی:

  1. انتقال روان قدرت
  2. مصرف سوخت بهینه تر
  3. عملکرد نرم و روان و راحت
  4. بدون نیاز به تعویض دنده ها

گیربکس CVT  نوعی سیستم انتقال قدرت در خودروها است که برخلاف گیربکس‌های سنتی با دنده‌های ثابت، به‌طور پیوسته و بدون تغییر دنده‌های مشخص، انتقال قدرت را مدیریت می‌کند.

از نظر اندازه اولین نسل های نیسان قشقایی به میزان ۴۳۱۵ میلی متر طول و ۱۷۸۳ میلی متر عرض به همراه ۱۶۰۶ ارتفاع ارائه شده است. دقیقا ۳ سال بعد از تولید اولین نسل های نیسان قشقایی، از سال ۲۰۰۹ ایران اقدام به مونتاژ این خودرو کرد و استقبال پیش بینی شده ی نسبی در ایران از این خودرو صورت گرفت.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

 

  نیسان قشقایی نسل دوم (۲۰۱۴-۲۰۲۰): طراحی جادار تر با پیشرانه های توسعه یافته

همیشه از نسل های جدید خودروها انتظار داریم که مشکلات نسل قبلی کاملا برطرف شده و امتیازهای جدیدی به خودرو اضافه شده باشد که در مورد کراس اوور نیسان قشقایی نیز چنین چیزی را در سال ۲۰۱۴ شاهد بودیم. طراحی این خودرو به روز تر شد و امکانات پیشرفته تری برای آن در نظر گرفته شد به طوری که بسیاری از دارندگان نسل قبلی تصمیم به ارتقای خودروی خود گرفتند. از جمله امتیازهای نسل دوم این خودرو که توانست آن را تا ۶ سال محبوب نگه دارد موارد زیر هستند:

  • طراحی ظاهری جدید
  • افزایش فضای داخلی برای سرنشینان
  • ارائه دو مدل مختلف موتور (موتور ۱.۲ لیتری توربو و ۱.۶ لیتری دیزلی)

درست یک سال بعد از تولید اولین خودروهای نسل دوم نیسان قشقایی در ایران نیز به مدت ۳ سال یعنی ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ استقبال خوبی از نیسان قشقایی صورت گرفت.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

۳. نیسان قشقایی نسل سوم (۲۰۲۱-تا کنون): ترکیب هوشمندی و پایداری

در نهایت شرکت نیسان تصمیم گرفت نسل سوم این خودروی دوست داشتنی را در سال ۲۰۲۱ ارائه کند. اولین امتیازهای این نسل برای معرفی نیسان قشقایی نسل سوم شامل وزن کمتر، بهینه سازی بیشتر مصرف سوخت نسبت به نسل های قبلی شهرت یافته است. البته نباید فراموش کنیم که طراحی این خودرو از نوع ماژولار یا مادولار بوده و از سیستم ترکیبی استفاده شده که توسعه یافته شرکت های مطرح خودروسازی است. این سیستم را اصطلاحا پلتفرم CMF-C (Common Module Family – C) می نامند و ارائه کننده آن شرکت های قدرقدرتی مثل آلاینس رنو-نیسان-میتسوبیشی هستند.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

موتورهای توربو و هیبریدی این خودرو قادر هستند قدرتی در بازه ۱۴۹ تا ۱۸۷ اسب‌بخار ارائه کنند. با اینکه نسل های اول با کمی تردید وارد ایران شد و در پی آن نسل دوم با یک سال تاخیر از رونمایی، در ایران پوشش داده شد، اما شاید به دلیل افزایش رقبا شرکت نامی خودرو با حدود ۲ الی ۳ سال تامل این خودرو را راهی ایران کرد. نیسان قشقایی ۲۰۲۳ با گیربکس CVT و با موتور ۲ لیتری هم اکنون در بازار ایران به فروش می رسد. از جمله امکانات این نسل می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • کنترل سیستم پایداری
  • سیستم پوششی کامل ایربگ شامل ایربگ های جلو، جانبی و پرده ای
  • ترمز دستی برق محور
  • یک نمایشگر لمسی ۹ اینچی

نیسان قشقایینیسان قشقایی

 

نسخه‌های خاص نیسان قشقایی: مدل‌های سفارشی و ویژه

برای اینکه نیسان بتواند خانواده های مختلف و سلیقه های متنوع را با خود همراه کند، اقدام به معرفی نسخه های قابل سفارش از نیسان قشقایی نمود. بدین ترتیب مدل +۲ را ارایه کرد که ظرفیت آن ۷ نفره است.

در ادامه ورژن اسپرت نیسان قشقایی را رونمایی کرد که طراحی ویژه دارد.

از طرفی نسل دیگری از این خودرو توسط نیسان ارائه شده که امکانات محدود تری دارد که به نظر می رسد برای پوشش بازار با این برند و نام و با قیمت های متنوع این سیاست به خرج داده شده است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

مشخصات فنی نیسان قشقایی: موتور، گیربکس و عملکرد

نیسان قشقایی جزو شاسی بلندهای محبوب و کوچکی است که محبوبیت آن به ظاهر ژاپنی آن محدود نمی شود. اگر قصد خرید نیسان قشقایی دارید خوب است که سایر مشخصات سخت افزاری آن را با دقت بررسی کنید و از آموزه های گویا آی تی در این باره بهره مند شوید.

وضعیت و بررسی موتور نیسان قشقایی

در معرفی ابتدایی نیسان قشقایی در مورد ویژگی های موتور نسل به نسل توضیح داده ایم که به طور خلاصه در یک نگاه می توانید وضعیت موتور را بررسی کنید.:

نسل اول نیسان قشقایی محصول ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳

  • موتور ۲ لیتری
  • ۴ سیلندر خطی
  • سیستم Naturally Aspirated یا تنفس طبیعی
  • ارائه ۱۳۹ اسب بخار قدرت
  • ۱۹۶ نیوتن متر گشتاور

نسل دوم شاسی بلند نیسان قشقایی محصول ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰

  • موتور ۱.۲ لیتری توربو (با قدرت ۱۱۵ اسب بخار + ۱۹۰ نیوتن متر گشتاور)
  • موتور ۱.۶ لیتری دیزلی

نسل سوم نیسان قشقایی محصول ۲۰۲۱ تا کنون (۲۰۲۴)

  • ارائه با موتور هیبریدی
  • ارائه با موتور توربو
  • موتور ۲ لیتری با سیستم تنفس طبیعی (قدرت ۱۴۹ اسب بخار – گشتاور ۱۹۴ نیوتن متر)
  • و موتور ۱.۳ لیتری توربو ( پوشش قدرت ۱۵۸ اسب‌بخار + ۲۷۰ نیوتن‌متر گشتاور)
  • سیستم Naturally Aspirated یا تنفس طبیعی

نیسان قشقایینیسان قشقایی

تفاوت نسل های نیسان قشقایی از نظر گیربکس

یکی از چیزهایی که شرکت نیسان برای بهینه سازی نسل های مختلف نیسان قشقایی در نظر داشته گیربکس آن است.

در ادامه ۳ نسل را ز نظر گیربکس به طور کوتاه بررسی می کنیم:

  • نسل اول نیسان قشقایی: مجهز بودن این خودرو به سیستم گیربکس CVT برای انتقال نرم و روان قدرت از موتور به چرخ ها
  • نسل دوم: گیربکس دستی – گیربکس اتومات با آپشن CVT – تغییر بین نوع دنده ها به انتخاب راننده است.
  • نسل سوم: گیربکس CVT و دستی که بهینه سازی های انجام شده در این نسل منجر به بهبود مصرف سوخت و عملکرد نرم و روان تر خودرو شده است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

عملکرد نیسان شاسی بلند نیسان قشقایی

باید انتظار داشت که عملکرد این خودرو نیز نسل به نسل بهبود یافته باشد. اگر عملکرد را به میزان شتاب از ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در نظر بگیریم و در نهایت آن را با حداکثر سرعت پوششی تکمیل کنیم در این باره می توان نیسان قشقایی را در سه نسل به صورت زیر مقایسه کنیم:

نسل اول: در مدت زمان ۱۱.۳ ثانیه برای انتقال شتاب ۰ تا ۱۰۰ – حداکثر سرعت پیشتیبانی شده توسط این خودرو ۱۸۰ کیلومتر برساعت.

نسل دوم: در مدت زمان ۹.۹ ثانیه می توان به شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر رسید- حداکثر سرعت این نسل از نیسان قشقایی ۱۹۰ کیلومتر در ساعت است.

نسل سوم: در مدت زمان ۹.۲ ثانیه قادر است از سرعت ۰ به ۱۰۰ برسد. حداکثر سرعت نسل سوم ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

طراحی داخلی نیسان قشقایی: راحتی و امکانات

خودروهای نسل جدید که حدود دو دهه قبل را پوشش داده اند، با هدف راحتی سرنشینان و افزایش امکانات و بهبود رفاهی افراد و استفاده کنندگان از این خودروها ارتقا یافته اند. در مورد راحتی و امکانات نیسان قشقایی نکات زیر را مد نظر داشته باشید.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

 امکانات و طراحی نسل اول نیسان قشقایی: طراحی ساده و کاربردی

برای این که بتوانیم این نسل ها را به خوبی مقایسه کنیم امکانات داخلی و طراحی را به ۳ دسته داخل کابین، وضعیت صندلی ها و امکانات رفاهی داخل خودرو را بررسی می کنیم.

ویژگی های فضای داخل کابین: طراحی ساده / فضای کافی و مناسب برای سرنشینان بدون اذیت شدن/ کیفیت متوسط مواد بکار رفته در طراحی و ساخت تودری و داشبورد.

بررسی ویژگی های صندلی ها: امکان تنظیمات دستی برای صندلی عقب و جلو / راحتی مناسب و نسبی برای راننده و سرنشینان عقب و جلو

امکانات رفاهی داخلی خودرو: پشتیبانی از سیستم صوتی CD محور / رادیو / تهویه مطبوع به صورت دستی / شیشه های برقی

نیسان قشقایینیسان قشقایی

  نسل دوم (۲۰۱۴-۲۰۲۰): بهبود کیفیت و افزودن فناوری‌های جدید

ویژگی های فضای داخل کابین:  بهبود کیفیت مواد ساختار تودری  داشبورد نسبت به نسل قبلی / طراحی مدرن تر و مورد پسند تر / افزایش فضای داخلی برای سرنشینان در عقب و جلوی خودرو

بررسی ویژگی های صندلی ها: تنظیمات خودرو ها به صورت برقی ارتقا یافته است/ صندلی ها از سیستم گرم کن بهره مند شده اند/ فضای پا برای سرنشینان در عقب خودرو افزایش یافته است/ به طور کلی تجربه راحتی بیشتر نسبت به نسل قبل

 امکانات رفاهی داخلی خودرو: ارائه نمایشگر لمسی / سیستم ناوبری/ دوربین پوششی دید در عقب/ سیستم صوتی پیشرفته نسبت به نسل قبل / تهویه مطبوع به حالت اتومات ارتقا یافته است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

  1. نسل سوم (۲۰۲۱-تا کنون): طراحی مدرن و هوشمند

ویژگی های فضای داخل کابین: طراحی مینیمالیستی/ بهبود جنس مواد با کیفیت در طراحی و ساخت نسبت به نسل قبل/ فضای خودرو دارای المان های لوکس و دلخواه تر متناسب با نیاز روز و رقابت با خودروهای لوکس تر در بازار روز / صفحه نمایش دیجیتالی ۱۲.۳ اینچی با پوشش مشخصات کیلومتر و غیره / صفحه نمایش ۹ اینچی تاچ جهت ارائه اطلاعات و سرگرمی نظیر موسیقی و غیره.

بررسی ویژگی های صندلی ها: امکان تنظیم برقی، گرمکن و تهویه برای صندلی های جلو / توسعه فضا برای سرنشینان عقب/ امکان تاشو موجب شده که صندلی ها راحت تر و دلخواه تر باشند.

امکانات رفاهی داخلی خودرو: سیستم صوتی پیشرفته نسبت به نسل قبل/ تهویه مطبوع دوگانه دسته و اتومات/ سیستم راننده یار یا کمک راننده پیشرفته / صفحه نمایش تاچ با قابلیت اتصال گوشی به سیستم

به طور کلی اگر قصد دارید نیسان قشقایی نسل جدید را خریداری کنید باید بدانید که نسل به نسل این خودرو امتیازهای مثبت را نگه داشته و امتیازهای منفی یا نیاز به کار را بهبود داده تا بتواند همچنان در لیست خودروهای پرفروش دنیا لحاظ شود.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

 

طراحی ظاهری نیسان قشقایی: استایل و ابعاد

نیسان قشقایی به دنبال این بوده تا با بهبود های داخلی و ظاهری روی نسل های مختلف این خودرو مخاطبین بیشتری را هر بار به خود جذب کند. بنابراین عجیب نیست که در هر نسل از طراحی ظاهری جدید و دلپسند تر مواجه بوده ایم. اما به طور جزیی تر پیشرفت این سه نسل را به طور اختصاصی در ادامه با هم مرور می کنیم:

نیسان قشقایینیسان قشقایی

نسل اول (۲۰۰۶-۲۰۱۳): طراحی ساده و کاربردی

طراحی استایل ظاهری: طراحی ساده / پنجره بزرگ جلو / خطوط افقی ترکیبی هنری/ طراحی ساده چراغ جلو

ابعاد خودرو:  طول: ۴۳۱۵ میلی‌متر، عرض: ۱۷۸۳ میلی‌متر، ارتفاع: ۱۶۰۶ میلی‌متر

. نسل دوم (۲۰۱۴-۲۰۲۰): طراحی مدرن و دینامیک

طراحی استایل ظاهری: ارائه خطوط تیز و زاویه دار در مقایسه با خطوط ساده در بدنه نسل اول/ طراحی مدرن تر/ پنجره جلویی بزرگ/ خطوط عمودی/ بهبود چراغ ها از ساده به حالت LED و نمای جذاب تر

ابعاد خودرو: طول: ۴۳۹۴ میلی‌متر، عرض: ۱۸۱۳ میلی‌متر، ارتفاع: ۱۶۵۵ میلی‌متر

نیسان قشقایینیسان قشقایی

نسل سوم (۲۰۲۱-تا کنون): طراحی جسورانه و اسپرت

طراحی استایل ظاهری: طراحی ظاهری کاملا اسپرت / جلو پنجره بزرگ / تکمیل طراحی ظاهری با خطوط شش ضلعی / چراغ های جذاب و لیفت و باریک LED/

ابعاد خودرو: طول: ۴۴۳۵ میلی‌متر، عرض: ۱۸۵۰ میلی‌متر، ارتفاع: ۱۶۳۵ میلی‌متر

به نظر می رسد که طراحی ظاهری رو به اسپرت شدن و جذابیتی در پیش گرفته که مخاطبین نسل جوان را بیشتر به خود راغب کند.

 

امکانات رفاهی نیسان قشقایی: تجهیزات و فناوری‌ها

هدف شرکت نیسان از تولید و طراحی نسل های جدید از خودروی نیسان قشقایی، ایجاد رضایت و افزایش استقبال خریداران به اعتبار فناوری ها و امکانات رفاهی بوده است که هر نسل به این خودرو افزوده است. در ادامه این مطلب تلاش داشته ایم لیستی از امکانات رفاهی این خودرو را با شما درمیان بگذاریم.

 نسل اول (۲۰۰۶-۲۰۱۳): تجهیزات پایه و کاربرپسند

  • دارای سیستم صوتی (رادیو- پخشCD- پشتیبانی از MP3) – سیستم بلندگوی ۴ بانده
  • تهویه مطبوع به صورت دستی و کنترل گر های ساده برای تهویه در موقع دلخواه
  • امکان تنظین دستی برای صندلی های جلو در ۴ جهت وجود دارد.
  • سیستم بالابرنده شیشه ها در جلو و عقب به صورت برقی
  • سیستم گرمکن برای آینه های جانبی
  • تنظیم برقی آینه های جانبی

نیسان قشقایینیسان قشقایی

۲. نسل دوم (۲۰۱۴-۲۰۲۰): افزودن فناوری‌های مدرن

در خودروی نیسان قشقایی در نسل دوم که سال ۲۰۱۳ رونمایی شده است سیستم اطلاعات و سرگرمی نیز به خودرو افزوده شده است. همچنین می توانید سیستم های راننده یار یا کمک راننده را هم مشاهده کنید.

سیستم اطلاعات و سرگرمی به کمک مانیتور لمسی تجهیز شده که می توان تلفن را به خودرو وصل کرد و با کمک برنامه هایی مثل Apple CarPlay و Android Auto مدیاهای داخل گوشی را در ماشین پخش کرد.

  •  سیستم صوتی همچون نسل قبل با کیفیت بالاتر و در کنار آن افزایش بلندگوها
  •  سیستم تهویه مطبوع نیز به صورت اتوماتیک + امکان کنترل دما برای سرنشینان عقب و جلو تنظیم شده است.
  •  افزودن امکان گرمکن به صندلی های جلو به همراه تنظیم برقی
  •  سیستم راننده یار یا کمک راننده به صورت تجهیزات امنیتی نظیر دوربین دید در عقب، حسگر یا سنسورهای پارک امن، کروز کنترل و سیستم هشدار نقطه کور نیز به خودرو نیسان قشقایی افزوده شده است.

نیسان قشقایینیسان قشقایی

۳. نسل سوم (۲۰۲۱-تا کنون): فناوری‌های پیشرفته و هوشمند

در نسل سوم علاوه بر امکاناتی که در نسل دوم خودروی نیسان قشقایی وجود دارد، تجهیزات ایمنی بیشتری نیز در آن لحاظ شده است. از طرفی به امکانات قبلی نیز اپشن هایی اضافه شده است. در ادامه جزییات امکانات و فناوری های روی نسل سوم نیسان قشقایی را با هم می خوانیم.

  • افزایش سایز نمایشگر لمسی در قسمت سیستم اطلاعات و سرگرمی.
  • امکان اتصال بی سیم گوشی به خودرو
  • پشتیبانی از نرم افزارهای مدیریت مدیا در خودرو (Apple CarPlay و Android Auto)
  • بهبود کیفیت صدای بلندگو ها
  • افزایش تعداد بلند گو ها
  • تهویه مطبوع دستی و اتوماتیک برای سرنشینان جلو و عقب
  • افزودن قدرت سرد کن به صندلی های جلو و امکان تنظیم در جهات مختلف به همراه امکان گرمکن
  • سیستم راننده یار یا کمک راننده به صورت دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور پارک امن، کروز کنترل، کنترل تطبیقی، سیستم هشدار به راننده هنگام خروج از خط امن جاده، سیستم کنترل حرکت در مسیرهای شیب دار رو به بالا
  • فناوری های ایمنی مثل ترمز اضطراری خودکار، کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم کنترل کشش

نیسان قشقایینیسان قشقایی

ایمنی نیسان قشقایی: استانداردها و ویژگی‌ها

از آنجا که امکانات ایمنی خودروی نیسان قشقایی دارای استانداردهای لازم است، این خودرو یکی از ایمن ترین خودرها در کلاس خودروهای کامپکت به شمار می آید. سیستم ایمنی در این خودرو از نسل اول تا نسل سوم بهبود یافته است.

استانداردهای ایمن سازی در هر کدام از نسل ها به شرح زیر است:

  نسل اول (۲۰۰۶-۲۰۱۳): استانداردهای ایمنی پایه

بر اساس آزمون ایمنی یورو ان‌کپ:

  • امتیاز ایمنی بزرگسال: ۵ ستاره
  • امتیاز ایمنی خردسال: ۴ ستاره
  • ایمنی عابر پیاده: ۲ از ۴ ستاره

سایر امکانات ایمنی:

  • کیسه هوا برای سرنشینال جلو
  • کیسه هوا جهت ایمنی سرنشینان جانبی
  • سیستم کیسه هوای پرده ای
  • پشتیبانی از ترمز ABS یا ترمز ضد قفل
  • توزیع الکترونیکی نیروی ترمز
  • سیستم کنترل پایداری الکترونکی

 

نسل دوم (۲۰۱۴-۲۰۲۰): بهبود در استانداردها و ویژگی‌های ایمنی

بر اساس آزمون و تست آزمون یورو ان‌کپ:

  • ۵ ستاره یا ۱۰۰ درصد در بخش ایمنی بزرگسال
  • ۸۳ درصد در بخش ایمنی خردسال
  • ۶۹ درصد در بخش ایمنی عابر پیاده

و به طور کلی دارای بهبود کلی ایمنی برای سرنشینان نسبت به نسل اول نیسان قشقایی را در کارنامه خود ثبت کرد.

سایر امکانات امنیتی:

  • سیستم پیشرفته ترمز اضطراری خودکار
  • سیستم هشدار صوتی خروج از خط
  • کروز کنترل تطبیقی
  • سیستم کنترل حرکت در جاده شیب دار

نیسان قشقایینیسان قشقایی

۳. نسل سوم (۲۰۲۱-تا کنون): فناوری‌های ایمنی پیشرفته

آزمون ایمنی موسسه بیمه ایمنی بزرگراه‌ها (IIHS)یکی از معتبرترین آزمون ها و پایش های ایمنی در سطح جهانی است که خودروی نیسان قشقایی در این آزمون رتبه برترین یعنی Top Safety Pick+ را کسب کرده است. بنابراین می توان از نظر ایمنی روی این خودرو واقعا حساب کرد.

سایر امکانات امنیتی:

  • سیستم تشخیص عابر پیاده و ترمز اضطراری خودکار
  • سیستم هشدار نقطه کور
  • سیستم کنترل پایداری الکترونیگی
  • سیستم کنترل کشش

 

مصرف سوخت نیسان قشقایی: بررسی کارایی و هزینه‌ها

شرکت نیسان، با بهره مندی از تکنولوژی و بهبود هایی که در سیستم های مختلف نیسان قشقایی ایجاد کرده است این امکان

مصرف سوخت نیسان قشقایی در هر نسل با بهبودهای فنی و طراحی، کاهش یافته و کارایی بیشتری ارائه داده است. در ادامه، به بررسی مصرف سوخت و تأثیر آن بر هزینه‌ها در هر نسل می‌پردازیم:

نسل اول (۲۰۰۶-۲۰۱۳): مصرف سوخت متوسط

  • مصرف سوخت ترکیبی: حدود ۸.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
  • مصرف سوخت شهری: حدود ۱۰.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.
  • مصرف سوخت جاده‌ای: حدود ۶.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.

نسل دوم (۲۰۱۴-۲۰۲۰): بهبود کارایی سوخت

  • مصرف سوخت ترکیبی: حدود ۶.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
  • مصرف سوخت شهری: حدود ۸.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.
  • مصرف سوخت جاده‌ای: حدود ۵.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر

نسل سوم (۲۰۲۱-تا کنون): کارایی سوخت بهینه

  • مصرف سوخت ترکیبی: حدود ۶.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.
  • مصرف سوخت شهری: حدود ۷.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
  • مصرف سوخت جاده‌ای: حدود ۵.۰ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر.

هر چند در نسل اول نیسان قشقایی هزینه سوخت و مصرف سوخت برای دارندگان این خودرو مقرون به صرفه نبود و تقریبا زیاد بود اما بهینه سازی ها در نسل دوم منجر به این شد که مصرف سوخت کاهش پیدا کند. این بهبود ها در نسل سوم به حد بالاتری رسید و امتیاز مصرف بهینه سوخت به این خودرو توسط دارندگان نسبت به نسل های قبلی داده شد.

 

 

مقایسه نیسان قشقایی با رقبا: نیسان قشقایی با رقبای تراز اول خارجی

خودروی نیسان قشقایی در میان رقبایی که دارد می توان چند خودروی تراز اول در بازار جهانی دید که محبوبیت زیادی دارند. اما این خودرو ها به دلیل این که محدودیت در واردات داریم و هزینه آن ها نیز گزاف است معمولا فروش بالا در ایران تجربه نکرده اند. در ادامه چند رقیب نیسان قشقایی در بازارجهانی را معرفی می کنیم.

۱. هیوندای توسان

علاقمندان به خودروهای کره ای و شرکت هیوندای، این روزها بیشتر علاقه خود را خرید خودروهایی نظیر سانتافه نشان می دهند اما این شرکت خودروهای کامپکت تری مثل توسان دارد که رقیب نیسان قشقایی است. البته که مدل های مختلف توسان توسط نمایندگی ها وارد شده است اما به دلیل قیمت بالا استقبال چندان پرشوری از آن نشده است. مدل هایی که این روزها از توسان در بازار ایران می بینید نمونه های قدیمی تر هستند که به صورت دسته دوم در بازار موجودند.

۲. کیا اسپورتیج

می توان گفت اسپورتیج خودروی شاسی بلند کیا، در ایران نسبت به توسان استقبال پرشور تری داشت. هر چند این خودرو در حال حاضر کمتر وارد می شود و تلاش های برای وارد کردن خودروهای جدیدتر اسپورتیج است اما نمونه های دست دوم این خودرو بیشتر در بازار رواج دارد. می توان گفت که اسپورتیج نیز یکی از رقبای نیسان قشقایی است اما می توان حدس زد که در ایران خرید اسپورتیج نسبت به نیسان قشقایی اقبال بیشتری دارد.

۳. پژو ۳۰۰۸

یکی از رقبای خودروی نیسان قشقایی یک خودروی فرانسوی است که موسوم به پرژوه ۳۰۰۸ است. پژو با ارائه ۲۰۰۸ وارد تولید نسل شاسی بلند ها شد اما با ارائه ۳۰۰۸ که مدل های جدید آن هم اکنون در بازار ایران نیز محبوب است جایگاه خود را ثبت کرد. پژو ۳۰۰۸ کراس اووری جمع و جور و کوچک و مناسب در بازار ایران است.

۴. فولکس‌واگن تی-راک

فولکس‌واگن تی-راک در سطح جهانی یکی از رقبای نیسان قشقایی است اما به دلیل قیمت بالا و شرایطی که برای واردات وجود دارد این خودرو در ایران چندان مورد استقبال واقع نشد. هر چند این خودرو به طور رسمی وارد ایران نمی شود اما از طریق واردات غیررسمی نمونه هایی از آن در کشور وجود دارند.

  1. میتسوبیشی اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر هم یکی دیگر از نمونه های رقبای خارجی برای خودروی نیسان قشقایی است. به دلیل تحریم و مشکلات اقتصادی و عدم استقبال مردم ایران از این خودرو در حال حاضر فقط نمونه های قدیمی تر و دسته دوم این خودرو در بازار موجود است.

 

رقبای نیسان قشقایی که فروش خوبی دارند

در بازار ایران خودروهایی نیز هستند که به عنوان رقبب نیسان قشقایی شناخته می شوند و امکانات تقریبا مشابه دارند. این خودرو ها از فروش تقریبا خوبی برخودارند و در مواردی گاهی از نیسان قشقایی پیشی گرفته اند. در ادامه این خودروها را با هم کمی بررسی می کنیم.

 

 ام‌وی‌ام X22

ام وی ام X22 خودرویی شاسی بلند و جمع و جور یا همان کامپکت است که از جمله خودروهای اقتصادی در بازار ایران است. طراحی خوب، سیستم اطلاعات و سرگرمی آن موجب شده استقبال از این خودرو خوب باشد.

از نظر قیمت این خودرو به تناسب رقبایی که دارد مناسب است و دست خریداران را باز تر گذاشته است.

 

۲. چری تیگو ۷

تیگو ۷ نیز یکی از خودروهایی است که به عنوان یک شاسی بلند جمع و جور خانوادگی شناخته می شود.

طراحی تیگو ۷ مدرن است و در کنار امکانات رفاهی که دارد یک گزینه مناسب برای علاقمندان به خودروی شاسی بلند با امکانات خوب و فضای داخلی تقریبا جادار است. از نظر قیمت نیز قیمت تیگو ۷ یک قیمت رقابتی است که آن را تبدیل به یکی از قدرتمند ترین رقبای نیسان قشقایی کرده است.  

. هوندا CR-V

هوندا CR-Vرا در دسته شاسی بلند های میدسایز یا کوچک یا همان کامپکت دسته بندی نمی کنند. این خودرو کمی از شاسی بلند های فول سایز کوچکتر است و بهتر است آن را میان سایز بنامیم. اما طراحی شیک این خودرو، طراحی و ساخت عالی و رانندگی روان آن موجب شده که علاقمندان به خودرهای شاسی بلند آن را در لیست خود قرار دهند. معمولا قیمت هوندا CR-V از رقبایی نظیر نیسان قشقایی بیشتر است.

سیتروئن C5 Aircross

سیتروئن C5 Aircross نیز در دسته خودروهای شاسی بلند میان سایز دسته بندی شده است. امکاناتی نظیر فناوری پیشرفته، سواری نرم و عالی، تعلیق مناسب و غیره موجب شده که خریداران ایرانی از آن استقبال کنند. هر چند قیمت این خودرو نسبت به رقبا و حتی نیسان قشقایی بالاست اما امکانات آن منجر شده که خریداران از آن استقبال کنند.

 

قیمت نیسان قشقایی در ایران: بررسی و تحلیل

نیسان قشقایی به عنوان یکی از کراس اوورهای کامپکت در بازار یران محبوبیت خاصی طی سال ها داشته است. عرضه این خودرو در سال های اخیر دست خوش تغییراتی بوده که نقش دلار در آن بی دلیل نبوده است. اما قیمت این خودرو با توجه به منابع ایرانی در آذرماه ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

مدل ۲۰۲۳ با موتور ۲ لیتری: حدود ۴,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مدل ۲۰۱۲ اتوماتیک (فول): حدود ۱,۳۷۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مدل ۲۰۱۱ اتوماتیک (فول): حدود ۱,۲۸۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مدل ۲۰۱۰ اتوماتیک (فول) حدود ۱,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

مدل ۲۰۰۹ اتوماتیک (فول) حدود ۱,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

قیمت های ارائه شده از وبسایت همراه مکانیک اخذ شده است. در عین حال توجه کنید که دامنه نوسان قیمت ها بالاست چرا که مواردی نظیر قیمت دلار، میزان کارکرد، وضعیت ظاهری و سلامتی داخلی و ظاهری خودرو ممکن است منجر به تغییرات قیمت شود. به همین دلیل توصیه اکید داریم قبل از خرید با متخصصان در این حوزه در مورد قیمت نیسان قشقایی مشورت کنید.

 

خدمات پس از فروش نیسان قشقایی در ایران

خودروهایی که در ایران از استقبال خوبی برخوردارند توسط واردکنندگان و نمایندگان رسمی و مراکز تخصصی پشتیبانی می شوند.

شرکت جهان نوین آریا

نمایندگی رسمی خودروی نیسان قشقایی در ایران شرکت جهان نوین آریا است. این شرکت با ارائه خدمات مختلف از دارندگان نیسان قشقایی حمایت می کنند. این خدمات به صورت زیر لیست بندی شده است:

  • تعمیرات تخصصی
  • ارائه و تامین قطعات یدکی نیسان قشقایی
  • مشاوره های فنی

 شرکت نامی خودرو پیشرو

شرکت نامی خودرو پیشرو یکی دیگر از شرکت هایی است که پشتیبانی از خودروهای نیسان قشقایی را برعهده دارد. خدمات این شرکت به دارندگان نیسان قشقایی به شرح زیر است:

  • گارانتی نیسان قشقایی
  • امداد جاده ای برای مشکلات نیسان قشقایی
  • سرویس های دوره ای مورد نیاز خودرو

این شرکت با استانداردهای جهانی کار می کند و از این نظر اطمینان بخش است.

برخی از شرکت ها به طور اشتراکی به سرویس دهی خودروی نیسان قشقایی می پردازند که از جمله کارهایی که به متقاضیان ارائه می کنند شامل تعمیر موتور، جلوبندی، گیربکس، برق خودرو، و سرویس‌های دوره‌ای است. این نمایندگی ها در تهران و شهرستان ها به طور مخصوص در مراکز استان ها موجود هستند و قیمت منصفانه تری نسبت به برخی نمایندگان دارند.

 

 

مشکلات رایج نیسان قشقایی: راه‌حل‌ها و نکات

برای اینکه بتوانید سواری بهتر و طولانی تری از نیسان قشقایی داشته باشید خوب است که بدانید نقاط ضعف این خودرو در کجاست و بدانید چطور باید با این خودرو مدارا کنید تا بتوانید عمر سلامت آن را افزایش دهید. اما گویا آی تی در ادامه معرفی خودروی نیسان قشقایی به جمع آوری مشکلات عدیده این خودرو پرداخته و ضمن معرفی و شناسایی این مشکلات راه حل ها و راه های جلوگیری از بروز این مشکل را برای تان ذکر کرده است.

مشکلات گیربکس CVT:

نحوه شناسایی مشکل گیربکس نیسان قشقایی: لرزش های غیر معمولی – صداهای غیر طبیعی و غیر معمولی- سختی یا تاخیر در تعویض شدن دنده ها

علت بروز مشکل گیربکس: استفاده افراطی از دنده – خرابی قطعات داخل جعبه دنده- فرسودگی

روش جلوگیری از بروز این مشکل:

  • روغن گیربکس را به طور مرتب چک کرده و تعویض کنید
  • استفاده از روغن های معتبر و توصیه شده توسط سازنده
  • تماس با مراکز خدماتی نیسان قشقایی جهت سرویس اصولی

 

مشکلات باتری:

نحوه شناسایی مشکلات باتری:  خودرو روشن نمی شود – نور چراغ ها ضعیف می شود – سیستم الکترونیکی قطع می شود

علت بروز مشکلات بتری: اختلالات یا خرابی سیستم شارژ – فرسودگی باتری

راه حل یا جلوگیری از بروز مشکلات باتری نیسان قشقایی:

  • در دوره های منظم باتری را تست کنید
  • تمیز کردن پایانه های باتری (در صورت سولفاته شدن)
  • تعویض باتری به موقع

مشکلات سیستم تعلیق:

علائم مشکلات سیستم تعلیق: هنگام عبور از دست اندازها یا گذر از پیچ ها صداهای غیرمعمولی شنیده می شود.

علت مشکل های سیستم تعلیق: خرابی قطعات در جلوبندی خودرو و سیستم تعلیق – فرسودگی خودرو

 راه حل یا راه جلوگیری از بروز مشکلات سیستم تعلیق:

  • بازرسی دوره ای جلوبندی و سیستم تعلیق
  • تعویض به موقع قطعات نیمه فرسوده

 

  مشکلات سیستم ترمز:

علائم بروز مشکلات سیستم ترمز: شنیدن صدایی شبیه صدای سوت – لرزیدن پدال های ترمز- افزایش خط ترمز – کاهاش کارایی ترمز

 علت مشکلات سیستم ترمز: لنت ها فرسوده شده اند – دیسک خراب شده است- سیستم هیدرولیک خراب شده است

  راه حل یا راه جلوگیری از بروز مشکلات سیستم ترمز:

  • بررسی دوره ای لنت ها
  • تعویض به موقع لنت های نیمه خراب
  • بررسی سیستم دیسک ترمز
  • تعویض به موقع قطعات مربوط به اجزای سیستم ترمز و دیسک

  مشکلات سیستم تهویه مطبوع:

علائم بروز مشکلات سیستم تهویه: عدم بهره مندی از سرویس گرمایش و سرمایش – استشمام بوی نامطبوع داخلی اجزای خودرو

 علت مشکلات سیستم تهویه مطبوع:

  • خرابی کمپرسور
  • کاهش گاز
  • تخریب یا گرفتگی فیلترها

   راه حل یا راه جلوگیری از بروز مشکلات سیستم ترمز:

  • شارژ و گاز سیستم را باید مرتبا بررسی کنید
  • فیلترها را باید به طور مرتب بررسی کنید
  • فیلتر ها را به موقع تعویض کنید.
  • کمپرسور را بررسی و رفع عیب یا تعویض نمایید.

 مشکلات الکتریکی:

علائم بروز مشکلات سیستم الکتریکی: ضعف سیستم الکتریکی – کار نکردن چراغ ها- درست کار نکردن بالابر شیشه ها – عدم سرویس گیری درست و لحظه ای از تجهیزات الکتریکی

 علت بروز مشکل الکتریکی:

  • خرابی فیوزها
  • خرابی رله ها
  • تخریب سیستم سیم کشی
  • خرابی هر اجزایی که مستقیم یا غیر مستقیم به این سیستم ارتباط دارد

    راه حل یا راه جلوگیری از بروز مشکلات سیستم ترمز:

  • بررسی و عیب یابی اجزای مرتبط
  • تعمیر اجزا

 

چطور از خودروی نیسان قشقایی مراقبت کنیم

  • سرویس های دوره ای منظم داشته باشید (شامل تعویض روغن موتور، بررسی فیلترها، بررسی سیستم ترمز)
  • بازرسی های فنی منظم داشته باشید
  • قطعات اصلی را در تعمیر خودرو بکار ببرید.
  • خشن رانندگی نکنید تا قطعات فرسوده نشوند.
  • سرعت مجاز را رعایت کنید تا عمر قطعات بیشتر بشود.
  • روغن موتور را به موقع تعویض کنید (در نیسان قشقایی می بایست هر ۵ لی ۱۰ هزر کیلومتر کرکردن روغن تعویض شود)
  • وضعیت مایعات خودرو را بررسی کنید (این مایعات شامل همچون مایع ترمز، ضدیخ، و روغن گیربکس می شوند)
  • سیستم تعلیق و جلوبندی خودرو را به ازای هر ۲۰ هزار کیلومتر رانندگی بررسی کنید.
  • کمک فنرها را با دقت بررسی کنید.
  • باتری ها هر ۲ یا ۳ سال یک بار نیاز به تعویض دارند.
  • مشکلات مربوط به گیربکس و تعویض روغن های مربوطه را جدی بگیرید.
  • به ازای هر ۳۰ هزار کیلومتر کار کرد باید لنت ترمز و دیسک ها را معاینه کنید.
  • به جهت بهره مندی از سیستم تهویه مطبوع باید مراقب باشید تا فیلترها و اجزای مرتبط را به موقع چک کنید.
  • به ازای هر ۱۰ هزار کیلومتر رانندگی باید لاستیک ها را چک کنید. (فرسودگی – فشار و غیره)
  • به جهت تشخیص به موقع موارد خرج زا بهتر است به طور دوره ای خودرو را توسط نمایندگی ها بررسی کنید.
  • بار زیاد را با این خودرو حمل نکنید.

 

منابع کمکی:

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا