تولید چانگان هانتر در ایران تایید شد [+مشخصات فنی و قیمت در ایران]
باتوجه به انتشار یک ویدیو و پیگیریهای انجام گرفته بهنظر یکی از خودروسازان خصوصی کشور با انجام تستهای فنی قصد تولید چانگان هانتر در ایران را دارد.
خودرو چانگان هانتر یا Kaicene F70 درواقع نمونه چینی پژو لندتراک بوده و در شش کشور با نامهای مختلف دیگری همچون چانگان F70، لنتاژه و Kaicene F70 به تولید میرسد. درحالحاضر طبق شواهد بهنظر بهزودی باید شاهد مونتاژ و تولید چانگان هانتر در ایران از سوی یک خودروساز خصوصی حاضر در شمال غرب کشور باشیم.
بنابراین احتمالاً این خودرو در ماههای آینده با یک برند ایرانی در بازار رونمایی خواهد شد. این خودرو مجهز به پیشرانههای مختلف بنزینی و دیزلی از سوی چانگان در بازار عرضه شده، اما خودروساز ایرانی قصد دارد مونتاژ چانگان هانتر را با پیشرانه 2.4 لیتری بنزینی 4K22 میتسوبیشی انجام دهد. یکی از علل این انتخاب پیشرانه، وجود زیرساخت فنی 4K22 در پیکاپهای دیگر این شرکت خودروسازی است.
بیشتر بخوانید: علت لغو واردات خودروهای دست دوم توسط مجمع تشخیص مصلحت اعلام شد
یک خودروساز خصوصی مسئول تولید چانگان هانتر در ایران
با توجه به اطلاعات اولیه، چانگان هانتر در بازار ایران مجهز به امکاناتی همچون دو کیسه هوا، کروز کنترل، استارت دکمهای، تریم داخلی چرم مصنوعی، سنسور نور، چراغ روشنایی روز، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سر بالایی، نمایشگر لمسی، دوربین 360 درجه، آینههای تاشو برقی، دریچه تهویه ردیف دوم، زیرآرنجی ردیف دوم، حالت رانندگی اکو و اسپرت، ترمز پارک برقی، اتوهلد، قفل دیفرانسیل عقب اتوماتیک، تهویه اتوماتیک و… خواهد بود. البته احتمال وجود قابلیتهایی نظیر گرمکن صندلیهای جلو، کنترل حرکت در سراشیبی، رادار خطی، اخطار برخورد از جلو، صندلی برقی راننده و… نیز دور از تصور نیست.
همانطور که اشاره شد هانتر با پیشرانه 2.4 لیتری میتسوبیشی شنیانگ روانه بازر ایران خواهد شد. این پیشرانه که تحت عنوان 4K22 نامگذاری شده، 218 اسب بخار قدرت را با گشتاور 320 نیوتن متر ارائه خواهد کرد. جعبه دنده این پیکاپ چینی از نوع شش سرعته اتوماتیک AT بوده و تامین آن از برندهای زومکس و پانچ استراسبورگ امکانپذیر است.
فاصله محوری هانتر 3180 میلی متر است و وزن خالص آن، دو هزار و 150 کیلوگرم عنوان شده است. چانگان هانتر یک پیکاپ شاسی مستقل و دو دیفرانسیل بوده و توان به چرخهای عقب این خودروی کاری و تجاری به صورت استانداردی منتقل خواهد شد. همچنین در صورت نیاز راننده، دیفرانسیل مرکزی با امکان تنظیم الکتریکی، تبدیل به یک خودروی دو دیفرانسیل در حالتهای 4H و 4L خواهد شد.
پیکاپ چانگان هانتر مطابق با سطح امکانات، قابلیت فنی، نوع تجهیزات کمکی راننده و… حدوداً 15 هزار و 400 دلار تا 29 هزار و 200 دلار قیمتگذاری شده است. همانطور که قابل پیشبینی است احتمالاً در بازار ایران، به علت محدودیتهای سفارشگذاری و موضوع مهم تامین قطعه توانایی سفارشگذاری مدل فول آپشن و گران قیمت آن وجود نخواهد داشت. بااینحال با توجه به تعرفههای واردات قطعات منفصله خودرو و هزینههای جاری، نزدیک بودن قیمت چانگان هانتر مونتاژی با فوتون تونلند G7، بهمن G9 و مکث کلوت اتوماتیک آنچنان دور از تصور نیست.
بیشتر بخوانید:
دیدگاه شما در خصوص تولید چانگان هانتر در ایران چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.