هوش مصنوعی

بهترین هوش مصنوعی های ایرانی


دنیای هوش مصنوعی همیشه درحال تحول است و هم‌اکنون ابزارهایی مانند ChatGPT در زندگی روزانه ما رخنه کرده‌اند. البته ممکن است کارکردن با این ابزارها برای همه ساده نباشد؛ به همین دلیل در این مطلب قصد داریم بهترین ابزارها و پلتفرم‌های هوش مصنوعی فارسی را معرفی کنیم که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

با 6 پلتفرم هوش مصنوعی فارسی برتر آشنا شوید

در زمینه‌های بسیار زیادی می‌توانید از هوش مصنوعی کمک بگیرید؛ برای مثال می‌توانید به کمک آن درباره موضوعات خاصی مقاله یا هر محتوای متنی دیگری تولید کنید. هوش مصنوعی همچنین می‌تواند تصویرسازی کند و کارهای تکراری و خسته‌کننده‎تان را انجام دهد.

در ادامه با 6 هوش مصنوعی به زبان فارسی آشنا می‌شویم. این مطلب به‌مرور آپدیت می‌شود تا پلتفرم‌های بیشتری را به شما معرفی کنیم.


زیگپ | اولین دستیار هوش مصنوعی فارسی

زیگپ دستیار صوتی هوشمند است که در وب‌سایت خود وعده داده است بسیاری از کارهای روزمره و حتی کارهای حرفه‌ای کسب‌وکار کاربران را انجام می‌دهد.

در واقع زیگپ نسخه‌ای کاملاً فارسی از ChatGPT محسوب می‌شود که با آن می‌توانید کارهای ساده‌ای مانند ترجمه متن و حتی کارهای پیچیده‌تر مانند نوشتن سناریو فیلم یا انیمیشن را انجام دهید.

سرویس زیگپ هم از طریق نسخه وب آن در دسترس است هم می‌توانید اپلیکیشن اندرویدی آن را از سایت رسمی، کافه‌بازار یا مایکت دانلود کنید.

با ثبت‌نام در زیگپ، 100 اعتبار برای ارسال پیام و تولید تصویر به شما داده خواهد شد (هر درخواست شما با یک اعتبار انجام می‌شود). پس از آن باید یا اشتراک پایه با هزینه ماهانه 15 هزار تومان را بخرید که شامل هزار پیام متنی و تصویری می‌شود یا اشتراک نامحدود یک ماهه با هزینه 25 هزار تومان را بخرید.

سازنده:
زیگپ
قیمت:
undefined
دسته بندی:
هوش مصنوعی
سیستم عامل:
اندروید
حجم:
11 مگابایت
زبان:
undefined


پلتفرم هوش مصنوعی AvalAI

پلتفرم AvalAI مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته جهان مانند OpenAI o1 preview و GPT-4o mini و حتی جمینای 1.5 پرو یا مدل Llama3.1 70B متعلق به شرکت متا را به کاربران خود ارائه می‌کند.

همچنین از طریق این پلتفرم می‌توانید به API مدل‌های هوش مصنوعی OpenAI دسترسی داشته باشید و از مزایای بی‌شمار آنها بهره ببرید.

نسخه رایگان سرویس AvalAI شامل دسترسی به GPT-4o mini و Llama3.1 70B می‌شود و امکان ساخت و طراحی تصویر با بیش از 50 مدل هوش مصنوعی دارد. اشتراک پلاس آنکه ۵۷۹ هزار تومان است، ویژگی‌های بیشتری مانند دسترسی به GPT-4o، دسترسی به OpenAI o1 preview، قابلیت استدلال منطقی (Chain of Thought)​ و تولید تصویر با DALL-E 3 و Imagen 3 را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.


روبو | همراه همیشگی هوشمند شما

روبو چت‌بات هوش مصنوعی ایرانی دیگری است که مانند ChatGPT عمل می‌کند و از طریق دستورات متنی شما می‌تواند کارهای زیادی انجام دهد. همچنین این ابزار به ویژگی با نام روبو پیکاسو مجهز است که ایده‌های شما را به تصویر تبدیل می‌کند.

اعتبار روبو با عنوان کوکی تعریف شده است و پس از ثبت‌نام 20 کوکی رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد. روزانه نیز 5 کوکی به شما می‌دهد و می‌توانید با دعوت دوستان خود یا خرید اشتراک‌ (حداقل ماهانه 54 هزار تومان) اعتبار بیشتری به دست بیاورید.

روبو ویژن قابلیت دیگر این سرویس است که برای پاسخ‌ به سؤالات مربوط به عکس یا حل‌ مسائل طراحی شده و امکان گفتگو با شخصیت‌های مختلف، مانند روان‌شناس، معلم یا برنامه‌نویس نیز به‌تازگی به روبو اضافه شده است.

روبو اپلیکیشن اندروید دارد که می‌توانید آن را از کافه بازار یا مایکت دانلود کنید. کاربران iOS نیز می‌توانند از نسخه وب آن استفاده کنند.

سازنده:
تیم روبو
قیمت:
undefined
دسته بندی:
undefined
سیستم عامل:
اندروید
حجم:
9 مگابایت
زبان:
undefined


گپ جی‌پی‌تی | دسترسی رایگان به ChatGPT فارسی

GapGPT چت‌بات هوش مصنوعی دیگری است که عملکردی مانند ChatGPT را به شما ارائه می‌کند. از طریق این سرویس می‌توانید از مدل‌های GPT4o و GPT 3.5 رایگان استفاده کنید.

طرح‌های اشتراکی گپ جی‌پی‌تی شامل 2 گزینه اکو با هزینه ماهانه 299 هزار تومان و پرو با هزینه ماهانه 899 هزار تومان می‌شود.

طرح اکو امکاناتی مانند دسترسی به مدل‌های GPT-4o و Claude 3.5 Sonnet، تولید تصویر با Flux Schnell و Stable Diffusion، ساخت و استفاده از دستیار (Custom GPT) و دسترسی به امکانات پیشرفته پردازش فایل pdf، اکسل و ورد، جستجو در اینترنت، گفتگوی صوتی و تحلیل تصاویر ارائه می‌دهد. محدودیت‌های آن نیز شامل ارسال ۳۰ پیام در هر 3 ساعت و پردازش محدود فایل تا حداکثر ۵ فایل در روز می‌شود.

طرح پرو علاوه‌بر این قابلیت‌ها دسترسی به مدل پیشرفته‌ی استدلالی OpenAI o1 و o1 mini و امکان تولید تصویر با Flux Pro ،Midjourney و DALLE-3 را فراهم می‌کند. البته این طرح هم محدودیت ارسال ۹۰ پیام در هر 3 ساعت و تولید ۱۵۰ تصویر ماهانه با مدل Flux Pro را دارد.


هوش‌یار 24 | کامل‌ترین پلتفرم هوش مصنوعی فارسی

هوش‌یار 24 پلتفرم هوش مصنوعی فارسی دیگری است که مدل‌های قدرتمندی ازجمله GPT-4o و Claude 3 Sonnet را در دسترس شما قرار می‌دهد.

درحال‌حاضر سرویس‌های این استارتاپ شامل مواردی مانند چت با هوش مصنوعی، تولید تصویر و ساخت دستیار هوش مصنوعی می‌شود. در واقع هوش‌یار 24 علاوه‌بر اینکه امکان چت با مدل‌های هوش مصنوعی بزرگ را برای شما فراهم می‌کند، قابلیت ساخت دستیارهای هوش مصنوعی شخصی نیز دارد؛ بنابراین می‌توانید متناسب با حوزه کاری خود، با این پلفترم دستیار هوش مصنوعی بسازید.

مانند اکثر سرویس‌هایی که در این مطلب اشاره کرده‌ایم، برای استفاده از هوش‌یار 24 نیز فقط به شماره یا آدرس ایمیل خود نیز یاد دارید.


خودنویس | تولید محتوا با هوش مصنوعی

خودنویس ابزار هوش مصنوعی دیگری است که به‌طور خاص برای تولید محتوا متنی طراحی شده است.

با سرویس‌های هوش مصنوعی خودنویس می‌توانید با اصول سئو برای وبلاگ خود مقاله تولید کنید. همچنین این ابزار به‌درستی از کلمات، جملات و دستور زبان فارسی استفاده می‌کند. امکان تولید مقاله تألیفی و حرفه‌ای از دیگر قابلیت‌های آن است.

با سرویس هوش مصنوعی توصیف محصول آن نیز می‌توانید بدون هیچ دانش فنی، با رعایت تمام اصول سئو تخصصی‌ترین توضیحات و توصیفات را درباره محصولات خود تولید کنید!

بهترین هوش مصنوعی فارسی کدام است؟

برای اینکه بتوانید بهترین هوش مصنوعی فارسی را انتخاب کنید، باید به قابلیت‌ها و ویژگی‌های هرکدام توجه کنید. طبیعتاً هریک از این مدل‌ها در حوزه خاصی بهتر هستند؛ به‌عنوان مثال AvalAi مناسب سازمان‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی است که به‌دنبال بهینه‌سازی فرایندهای خود هستند. زیگپ یا روبو دستیار هوشمند محسوب می‌شوند و می‌توانند در بسیاری از کارهای روزانه کمکتان کنند.

در این مطلب 6 هوش مصنوعی فارسی را معرفی کردیم که رایگان نیز می‌توان از آنها استفاده کرد. اگر شما هم هوش مصنوعی دیگری می‌شناسید، می‌توانید از طریق قسمت نظرات آن را به ما معرفی کنید.

سؤالات متداول

بهترین هوش مصنوعی فارسی کدام است؟

پلتفرم‌هایی مانند AvalAI و زیگپ ابزارهای هوش مصنوعی کاربردی را به شما ارائه می‌کنند.

آیا نسخه فارسی ChatGPT موجود است؟

ChatGPT به‌خودی‌خود اپلیکیشن فارسی ندارد اما ابزارهای ایرانی مانند گپ جی‌پی‌تی عملکردی کاملاً شبیه آن را ارائه می‌کنند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا