ChatGPT میتواند با هزینه یک دلار و در کمتر از ۷ دقیقه یک نرمافزار توسعه دهد
محققان دانشگاه براون و چندین دانشگاه چینی در مطالعه جدیدی، هوش مصنوعی مولد ChatGPT را مورد بررسی قرار دادند و میگویند هوش مصنوعی شرکت OpenAI میتواند با حداقل حضور نیروی انسانی، نرمافزاری را در زمانی حدود ۷ دقیقه و هزینهای کمتر از یک دلار توسعه دهد. این در حالی است که در حالت عادی این کار حتی با روشهای توسعه نرم افزار سریع بین ۲ الی ۴هفته یا حتی ممکن است چندین ماه طول بکشد.
محققان با بررسی هوش مصنوعی نسخه ۳.۵ چتجیپیتی میگویند این چتبات قدرتمند کارایی فوقالعادهای دارد. این مطالعه به نرخ موفقیت ۸۶.۶۶ درصدی بدون آموزش قبلی رباتهای هوش مصنوعی و کمترین مداخله از سوی انسان اشاره میکند.
در سال جاری میلادی، هوش مصنوعی مولد توانست راهکارهای زیادی را دراختیار کاربران قرار دهد و فرصتهای جدیدی را ایجاد کرد. باوجودی که مسایل مختلفی درمورد حفظ حریم خصوصی، امنیت دادهها و اطلاعات در مورد هوش مصنوعی مطرح میشود و بسیاری از کاربران تمایلی به استفاده از این هوش مصنوعی ندارند، اما توانمندیها آن را نمیتوان در حوزههای مختلف نادیده گرفت. پیشرفتهای هوش مصنوعی در حوزههای پزشکی و آموزش را نمیتوان نادیده گرفت و براساس مطالعه جدید انجام شده، هوش مصنوعی مولد برای یک شرکت نرمافزاری بسیار کاربردی بوده است.
موفقیت چشمگیر هوش مصنوعی مولد OpenAI در توسعه کد نرم افزاری
همانطور که گفته شد گروهی از محققان دانشگاه براون و چندین دانشگاه چینی، چتبات هوش مصنوعی ChatGPT نسخه ۳.۵ را مورد آزمایش قرار دادند تا میزان موفقیت آن را درتوسعه نرمافزار بدون نیاز به آموزش بررسی کنند.
فرآیند کاری آنها شامل ایجاد یک سازمان ساختگی (ChatDev) با تمرکز بر توسعه نرمافزار بود، که این فرآیند به چهار مرحله شامل طراحی، کدگذاری، آزمایش و مستندسازی طبقه بندی شد. سپس محققان به تفویض وظایف به ربات هوش مصنوعی پرداختند. وظایف از طراحی، برنامه نویسی و موارد دیگر متفاوت بود.
در این آزمایش رباتهای هوش مصنوعی توانستند با کمترین مداخله انسانها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این مطالعه تحقیقاتی تأیید میکند شرکت توسعه نرمافزاری میتواند کل توسعه نرمافزار را در کمتر از هفت دقیقه با هزینه کمتر از یک دلار به پایان برساند.
علاوه بر این، محققان به نرخ موفقیت ۸۶.۶۶ درصدی در فرآیند توسعه نرم افزار اشاره میکنند. این مقاله تحقیقاتی همچنین نشان داد که رباتهای هوش مصنوعی میتوانند با استفاده از قابلیتهای خود، مشکلات پیشآمده را شناسایی و عیبیابی کنند.