هوش مصنوعی

گجت Rabbit R1 معرفی شد؛ یک دستیار همه‌کاره هوش مصنوعی + عکس


Rabbit R1 یک گجت سبک‌وزن کوچک است که از هوش مصنوعی برای کنترل اپلیکیشن‌ها بهره می‌برد؛ این هوش مصنوعی از مدلی ابداعی موسوم به «مدل عملکردی بزرگ» به‌جای مدل زبانی بزرگ بهره می‌برد و می‌تواند نحوه استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف را یاد بگیرد. این دستگاه به پردازنده مدیاتک مجهز است و دوربین قابل‌ چرخش 360 درجه، وای‌فای، بلوتوث و یک اسلات سیم‌کارت 4G دارد.

براساس گزارش ورج، «جسی لیو»، مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ هوش مصنوعی Rabbit می‌گوید که این دستگاه نمی‌خواهد جایگزین گوشی هوشمند شما شود؛ حداقل هنوز نه. گجت جدید شرکت او یک دستگاه هوش مصنوعی مستقل 199 دلاری به نام R1 است که به نسخه‌ای از تلویزیون‌های دهه 90 میلادی شباهت دارد.

R1 یک گجت مستقل به‌اندازه نصف یک آیفون با صفحه‌نمایش لمسی 2.88 اینچی، دوربین چرخان برای گرفتن عکس و فیلم و یک هندل اسکرول است که برای حرکت‌دادن محتواها یا صحبت با دستیار داخلی دستگاه استفاده می‌شود. R1 دارای پردازنده مدیاتک 2.3 گیگاهرتزی، 4 گیگابایت رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی است. به ادعای این استارتاپ، باتری این گجت تمام روز دوام می‌آورد.

گجت Rabbit R1 یک دستیار هوش مصنوعی پیشرفته است

نرم‌افزارR1 نکته قابل‌توجه این گجت است. سیستم‌عامل این گجت Rabbit OS نام دارد و از فناوری هوش مصنوعی مخصوص به خود بهره می‌برد. این استارتاپ می‌گوید که به‌جای استفاده از یک مدل زبانی بزرگ شبیه به ChatGPT، از مدلی به نام مدل عملکردی بزرگ استفاده کرده است. این مدل نوعی کنترل‌کننده سراسری و همه‌جانبه برای اپلیکیشن‌ها محسوب می‌شود. مدیرعامل این استارتاپ می‌گوید: «ما می‌خواستیم یک راه‌حل سراسری، درست مانند مدل‌های زبانی بزرگ پیدا کنیم.»

این سیستم‌عامل شبیه به الکسا یا دستیار گوگل است. Rabbit OS می‌تواند موسیقی شما را کنترل کند، تاکسی و غذا سفارش دهد، پیام‌های شما را ارسال کند و تمام این موارد از طریق یک رابط کاربری انجام می‌شود و به اپلیکشن‌ یا ثبت‌نام خاصی در سایت‌ها نیاز نخواهید داشت.

استارتاپ Rabbit به‌جای ساخت یک سری API و تلاش برای متقاعدکردن توسعه‌دهندگان به پشتیبانی از R1، مدل خود را به‌گونه‌ای آموزش داده است که از برنامه‌های موجود استفاده کند. مدل اکشن بزرگ یا LAM اساساً می‌تواند یاد بگیرد که تنظیمات اپلیکیشن‌ها چگونه است، چگونه از آن‌ها استفاده کند تا چیزی سفارش دهد و یا منوهای جستجو کجا هستند. مدیرعامل این استارتاپ می‌گوید که همه این موارد را می‌توان در هر اپلیکیشنی اعمال کرد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا