نرم افزار و برنامه ها

معرفی 5 تا از بهترین اپلیکیشن ها برای تقویت لیسنینگ در خانه


یکی از فاکتورهای تسلط بر زبان، تسلط بر مهارت‌های شنیداری است. به‌همین‌دلیل، زبان‌آموزان زیادی از برنامه‌ها، آهنگ، فیلم و سایر محتواها برای تقویت لیسنینگ خود استفاده می‌کنند. در این مطلب هم ما ۷ تا از بهترین اپلیکیشن برای تقویت لیسنینگ را گردآوری کرده‌ایم.

بهترین اپلیکیشن تقویت لیسنینگ

همانطور که گفتیم، تقویت مهارت شنیداری یکی از جنبه‌های مهم یادگیری زبان است و معمولاً پاشنه‌‌آشیل برخی زبان‌آموزان هم به حساب می‌آید. بااینکه فیلم‌ها و موسیقی‌های انگلیسی‌زبان درک شما را از زبان و لغات تقویت می‌کنند، استفاده از برنامه‌های یادگیری زبان به‌دلیل تمرین‌های متنوع بیشتر مورد توجه زبان‌آموزان قرار دارد. در ادامه با معرفی 5 تا از بهترین برنامه های تقویت لیسینینگ همراه ما باشید.

Duolingo

این برنامه از بهترین اپ‌های یادگیری زبان است و در کنار انگلیسی، می‌توانید زبان‌های دیگری مثل آلمانی، فرانسوی، کره‌ای و غیره را هم به وسیله آن یاد بگیرید. دولینگو در کنار تقویت مهارت گفتاری شما، آیتم‌های مختلفی مثل آموزش لغت، گرامر و تقویت مهارت مکالمه هم دارد. شکل‌وشمایل دولینگو ساده و کاربرپسند است و طراحی سرگرم‌کننده آیتم‌ها کاربران را خسته نمی‌کند. البته تمرکز این برنامه روی یادگیری واژگان و جملات ساده‌تر است و ممکن است در تقویت لیسنینگ و درک مفاهیم پیچیده‌تر چندان کمکتان نکند. 

دولینگو

Memrize

برخی کاربران Memrize را بهترین اپلیکیشن برای تقویت لیسنینگ می‌دانند. فلش‌های کارت‌های جالب و بامزه‌ای در این برنامه تعبیه شده که فرایند تکرار را جذاب می‌کند. کاربران می‌توانند وضعیت یادگیری خود را هر زمان که بخواهند آنالیز کنند و ویدیوهای آموزشی این اپلیکیشن هم احتمالاً تأثیر زیادی روی بهبود مهارت مکالمه و مهارت لیسنینگ کاربران خواهد داشت. هرچند برخی قابلیت‌های این برنامه اشتراکی است و قابلیت‌های رایگان آن شاید برای یادگیری کامل قواعد شنیداری و لغات کافی نباشد.

Rosetta Stone

این برنامه هم تمرین‌های گوناگونی برای تقویت مکالمه و مهارت‌های شنیداری کاربران ارائه می‌دهد. رزتا استون با تمرکز روی مکالمه و تلفظ، دوره‌های جامعی را ارائه می‌دهد تا کاربران با سرعت و دقت مناسبی زبان جدید را یاد بگیرند. هرچند شاید مدت زمان طولانی یادگیری و همچنین اشتراکی‌بودن برخی قابلیت‌ها را می‌توان جزو نقاط ضعف رزتا استون دانست.

Babbel

برخی از زبان‌آموزان هم Babbel را به‌دلیل تمرینات منحصربه‌فردش بهترین نرم افزار تقویت اسپیکینگ می‌نامند. در این تمرینات، شما جملات را با صدای خودتان می‌خوانید سپس صدای تلفظ درست را با صدای خودتان مقایسه می‌کنید. همچنین در بخش دیگر، می‌توانید با یکی از اساتید زبان صحبت کنید و نظر او را بدانید. علاوه‌براین، بخش دیگری در بوسو شامل فایل‌های صوتی و ویدیویی تعبیه‌شده که با گوش‌دادن به آنها مهارت اسپیکینگ شما ارتقا خواهد یافت.

Babbel

HelloTalk

در این برنامه شما مستقیماً می‌توانید با کاربران انگلیسی‌زبان ارتباط بگیرید و درباره موضوعات مختلف با آنها پای صحبت بشینید. درواقع با چنین مکالمه‌هایی، شما مهارت‌های نیتیو اسپیکرها را به‌ خوبی فرا می‌گیرید. در نتیجه لحن و گفتار شما بیشتر شبیه انگلیسی‌زبان‌ها می‌شود و علاوه‌بر تقویت مهارت شنیداری، اعتمادبه‌نفس خوبی نیز هنگام مکالمه خواهید داشت.

HelloTalk

در جدول زیر مروری دوباره بر مشخصات و قابلیت‌های این برنامه‌ها داریم:‌

نام برنامه مزایا معایب
Duolingo فضای درسی ساده و سرگرم‌کننده، تمرینات متنوع، پشتیبانی از چندین زبان آسان‌بودن برخی سوالات و عدم محک جدی زبان‌آموز
Memrize پشتیبانی از چندین زبان، تمرکز بر تمرکز صحیح استفاده از برخی آیتم‌ها به تهیه اشتراک نیاز دارد
Rosetta Stone روش‌های مؤثر برای یادگیری و تقویت لیسنینگ قیمت نسبتاً بالای برخی دوره‌ها، طولانی‌بودن روند یادگیری
Babbel ارائه دروس به‌صورت منظم و مرتب، تمرین‌های متنوع مکالمه نیاز به پرداخت اشتراک برای دسترسی کامل، محدودیت در تعداد زبان‌های پشتیبانی‌شده نسبت به رقبا
Hello Talk امکان ارتباط مستقیم با انگلیسی‌زبان‌ها و تقویت مهارت‌های شنیداری و مکالمه نیاز به اینترنت برای ارتباط، ممکن است کیفیت مکالمات متغیر باشد

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا